Iedere woensdag schuift Marianne aan bij Eva Oppel van Amsterdam FM, voor een beetje slap ouwehoeren, de laatste culinaire nieuwtjes in de stad en natuurlijk de wekelijkse Tip 10. Met deze week in de hoofdrol: een Tip 10 vol met adressen waar je terecht kunt voor een malse, sappige Côte de Boeuf.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: in ieder stadsdeel kun je terecht voor een prachtig stuk vlees van minimaal 500 gram, maar bij voorkeur heel veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het Pompstation, Brasserie Ambassade of bijvoorbeeld Rijsel.

Daarnaast kon je de afgelopen maand stemmen voor ‘Best Hotelbar’ in Amsterdam. Het is vandaag de dag namelijk heel okay om in een hotelbar af te spreken. Van de Half Moon Lounge, The Tailor in het Krasnapolsky en natuurlijk Pulitzer’s Bar.

En bovendien was er natuurlijk weer het wekelijkse bucketlist-moment: een vreetfestijn met popcorn. Weten hoe snel Marianne die zak ‘Sweet & Salty’ leeg had? Luister dan de uitzending terug!

>>> En voor iedereen die zijn tanden ook graag in een mooi stuk vlees wil zetten: check dan snel onze Tip 10 – Côte de Boeuf. Wat een feest!