Tip 10 Amsterdam FM Amsterdam Light

Iedere woensdag schuift Marianne aan bij Eva Oppel van Amsterdam FM, voor een beetje slap ouwehoeren, de laatste culinaire nieuwtjes in de stad en natuurlijk de wekelijkse Tip 10. Met deze week in de hoofdrol: vanwege Nationale Secretaressedag een Tip 10 met de lekkerste adressen om eens te gaan zakenlunchen. Met je secretaresse bijvoorbeeld, of een andere leuke (zaken)relatie. En Chef Arjan Wennekes vertelde alles over lunchen bij John Dory.

Wil je de uitzending nog een keer op je gemak terugluisteren? Dan kan dat natuurlijk, via Soundcloud. Het was in ieder geval weer een dankbare ochtend: in het kader van ‘Nationale Secretaressedag’ kregen Eva en Marianne als bucketlistmoment de opdracht om eens wat vaker mensen om je heen te bedanken. En dat was meteen ook de aanleiding voor een Tip 10 – Zakenlunch in Amsterdam. Want waarom zou je in plaats van een bloemetje niets eens een lunch cadeau doen aan je collega?! Met restaurants als Bord’Eau, MOS Amsterdam, Het Bosch en RIJKS is de keuze in ieder geval reuze.

Verder vertelde Chef Arjan Wennekes van John Dory dus alles over hun lunch. En vergeten vis. Kennelijk zwemt er namelijk veel meer lekkers in onze Noordzee dan wij voor mogelijk houden. En die kun je sinds kort van woensdag tot en met zaterdag ook tijdens lunchuren bij John Dory op je bord krijgen. Houden wij van!

Dus hup, naar Soundcloud en ga even nagenieten van het meest Bourgondische radioprogramma van Amsterdam. En uiteraard ook naar al onze lezers: bedankt!

>>> Ook zo’n zin om te gaan zakenlunchen? Check dan snel onze Tip 10 – Zakenlunch!