Tja, het moge duidelijk zijn. We houden gewoon een beetje van Roest. Want bij deze heerlijke vrijplaats staat het leven gewoon in het teken van heerlijk, luchtig, en vertier. En niet alleen wij hebben er geweldige momenten beleefd: jullie kennelijk ook! Niet voor niets stond Roest in de Tip 10 van Zomerhitjes van dit jaar. En groot gelijk als je het ons vraagt. Want zoals we toen al zeiden: als de mussen echt van het dak vallen, dan is dit je place to be. En ook als de mussen nog net blijven hangen, maar het wel aangenaam verpozen is in de buitenlucht, ook dan is Roest je plek. En na het lezen van dit stukje al helemaal. Want wij hebben goed nieuws!

Voortaan kun je bij Roest niet alleen terecht voor een beetje waterkant of wat voetjes in het zand: er mogen nu ook volledige maaltijden geserveerd worden. In RestauRoest, het eetgedeelte. Helaas betekent dat ook enigszins wat weemoed: want dag Red Snack, maar – always look on the bright side – hello hele maaltijden! Ook vanuit de Red Snack, oftewel de giga-knalrode dubbeldekker. Maar dan in de vorm van salades, pizza’s of (onze persoonlijke favoriet) vlees van de BBQ, zoals dungesneden rib-eye of jerk chicken. Tel daarbij op heerlijkheden van het spit en hapjes aan de bar, en je weet het: het zal ons zeker roesten! Amsteroest is gonna be your place to be. Wij gaan in ieder geval binnenkort maar eens proeven! Happy summer…

Amsterdam Roest Amsteroest

>>> Weten welke andere zomerhitjes je dit jaar te wachten staan? Wij hebben ze samen met onze lezers voor je in kaart gebracht. Enjoy!

Roest Amsterdam

Jacob Bontiusplaats 1