bierbordes

Als de zon doorkomt trekt Amsterdam massaal het Vondelpark in. Met een picknickkleedje onder de snelbinders en een grote plastic Albert Heijn tas aan het stuur. Met daarin een stokbroodje, salades, wat blikjes Radler of een flesje wijn. Wie herkent het niet? Maar als je geen zin hebt in het zeulen met spullen, maar wel in een lekker koud biertje en wat bites is er nu: het Bierbordes. Onderdeel van Vondelpark3. Bier. Bordes. Basta.

Op het bordes van Vondelpark3 kan je voortaan in het zonnetje genieten van bijzondere biertjes en lekkere hapjes. Heineken, Brand Weizen en Affligem Blond van de tap. Nu lijkt dat misschien een tikkie karig aanbod voor een BIERbordes, maar gelukkig hebben ze nog een assortimentje op fles. Bijvoorbeeld een verfrissende Gin Weizen van Gebrouwen door Vrouwen, een Brand Zwaar Blond of een Funky Falcon van Two Chefs Brewing. En na het nuttigen van al dat gerstenat, gaat natuurlijk de maag knorren. Genoeg borrelhappen op de kaart in de categorie guilty pleasures: bierworstjes, truffle chips, chickenwings, kaasrolletjes, bitterballen, garnalenkroketten en nog veel meer lekkers voor bij het bier. Er kan zelfs ook geluncht en gedineerd worden.

bierbordes amsterdam 6

Foto: Vondelpark3

Mensen kijken, genieten van het mooie uitzicht op het groen of een boekje lezen. Alles kan op dit zonovergoten bordes. Op de eerste verdieping van dit monumentale pand zit, as you already know, het mediahuis van Amsterdam. Bij opnames of events is het Bierbordes helaas gesloten. Schijnt de zon? Dan zijn ze dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur.

Good to know: je bestelt zelf je drankjes en gerechten aan de bar binnen en krijgt een buzzer mee, als die afgaat haal je alles op bij het Pick Up Point. Moet je net eventjes weten, anders zit je heel erg lang op een droogje. Dus wij zijn er klaar voor. En klaar met dat nét niet lenteweer dus. Wij willen zon! Het perfecte excuus voor een hele dag Bierbordes.

Het Bierbordes
Vondelpark3

>>> Ook zo’n trek gekregen in een lekker koud biertje? We know where to go. Check onze Tip 10 – Koning Pils!

bierbordes amsterdam 4

Foto: Vondelpark3