Deze week een alternatieve weekend tip!

Als je dit leest ben je (hopelijk) fan van Catch en is de kans groot dat je dezelfde interesses deelt als wij. En dat betekent dan weer dat je wel houdt van een hapje, drankje, gezelligheid en een feestje. Toch? Heb ik gelijk? Nou?

Als m’n veronderstelling klopt, dan heb ik een leuke tip voor de eerst volgende keer dat je zelf een feestje geeft en net even wat extra’s wilt doen voor je gasten, je fuif een extra wauw factor wilt meegeven of gewoon gek bent op alcoholhoudende versnaperingen. Huur een professionele cocktailshaker!
_MG_1556 _MG_1545
Afgelopen weekend werd mijn vrouw 30 en het was de bedoeling dat ze haar jaren als twintiger knallend zou afsluiten. Nou, dat is gelukt. En mede dankzij ‘onze’ shaker.

Je betaalt een vast bedrag, afhankelijk van het aantal uren en aantal personen die aanwezig zullen zijn en vervolgens komt de top van de Nederlandse cocktailwereld bij jou thuis, in de huiskamer, een heuse bar opbouwen met alles erop en eraan. Dus geen lullig tafeltje maar een complete bar, blender, shaker, crushed ice, glaswerk, cocktail menu, sjieke servetjes, de hele shizzle. Je kiest vooraf uit een lange lijst met populaire cocktails jouw vier favorieten en die worden gedurende het feest onbeperkt voor jou en jouw gasten klaargemaakt.

En na afloop heb jij er geen omkijken naar, de bartender ruimt zelf netjes op en is in rap tempo weer vertrokken, zonder een spoortje achter te laten.

Prima toch? Zeker de moeite waard!

www.cocktailcatering.nl