Datenight Amsterdam bestellen thuisbezorgd

Can you feel the love tonight…. Met de zwoele zomeravonden hangt de liefde in de lucht. En gelukkig zijn er in Amsterdam meer dan voldoende plekken om die ware Jacob of Jacoba volledig van zijn of haar voeten te ‘sweepen’. Maar geef toe, een avondje thuis op de bank kan soms ook wel eens lekker zijn, al dan niet praktischer wanneer je je nog in de fase bevindt dat je vooral alleen maar ongestoord aan elkaar wilt kunnen plukken. Voor iedereen die zich in de jachtvelden van de zomerliefde bevindt hebben wij vandaag de meest praktische tips voor je: ga eens een avond thuis ‘restaurantje spelen’. Zonder dat je uren in de keuken hoeft te sloven. Het is allemaal een kwestie van bestellen, bestellen, bestellen… Wij helpen je op weg met een paar favoriet adressen.

Le Big Fish

Geen oester, geen datenight. Althans, dat zouden wij zeggen. Wij hebben onze oestermessen in ieder geval inmiddels aan de wilgen gehangen. Le Big Fish brengt zijn oesters tot aan de deur (of in het park, op de boot, of waar je je dan ook bevindt); het enige dat jij nog hoeft te doen is de bovenkant er in 1 simpele beweging vanaf te halen. Houdt je date niet van oesters? Geen probleem. Dan sla je deze stap toch gewoon over.

>>> Bestellen maar!

Holy Ravioli

Liefde gaat door de maag, dus waarom ‘your loved one’ niet verwennen met ravioli van misschien wel hét ravioli-adres van Amsterdam? Huisgemaakt, verser dan vers, en bovenal smaakvol. Sinds dit sympathieke zaakje de deuren opende op de Jan Pieter Heije zijn wij fan. De keuze is reuze: met iedere soort ravioli maak je sowieso indruk (al is de variant met kalfsgehakt en salie of die met rivierkreeft zeker wel een aanrader).

>>> Bestellen maar!

SeaFood Bar

Van fingerfood tot aan volledige schalen fruits de mer. Al is kreeft natuurlijk ook altijd een optie. Of wellicht nog een vissoep als tussengerecht. Maak het zo bont als je wilt. The Seafood Bar behoeft wat ons betreft geen verdere tekst en toelichting. Hier scoor je altijd punten mee!

>>> Bestellen maar!

Grapedistrict

Laten we ze maar gewoon ‘je slijter aan huis’ noemen. De wijnen van Grapedistrict zijn namelijk altijd goed, altijd lekker en passend bij iedere maaltijd. Rood, wit, rosé of misschien toch gewoon een smakelijke bubbel. Just choose your pick, zullen we maar zeggen.

>>> Bestellen maar!

Sterk de Culinaire Verwenwinkel

Toe aan iets sterkers? Komt dat even goed uit: Sterk, die heerlijke avond/nachtwinkel op de hoek van de Nassaukade heeft een ‘Create Your Own Gin-Tonic’-pretpakket tot zijn beschikking. Geleverd tot aan de voordeur. Kun je met z’n tweetjes nog even doorzakken. Onder het genot van een drankje, en elkaar. Dat de avond maar lang mag duren.

>>> Bestellen maar!

>>> Meer inspiratie op het bestelfront? Check dan snel onze ‘Tip 10 – Thuisbezorgd in Amsterdam’. Altijd handig…

Heb jij een gouden tip? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!