Uitgelicht standaard

Het voordeel van wonen in een stadsdeel dat ‘upcoming’ wordt genoemd is dat er bijna iedere maand wel een nieuw restaurant, lunchroom, café of bar wordt geopend. En bijna altijd met de stempel ‘hip’ en ‘biologisch’. Zo opende de eerste biologische snackbar haar deuren op de Jan van Galenstraat (waarover binnenkort meer!) en sinds kort is de straat een nieuwe hotspot rijker: Rue de Sèvres. Inclusief Franser dan Franse heritage: deze nieuwe place to be is namelijk vernoemd naar de de straat in Parijs waar de vader van de eigenaresse is geboren. En dat merk je!

Reden temeer om op een willekeurige zondagmiddag af te taaien naar deze nieuwe hotspot, voor een goede lunch. Want goed lunchen kun je er zeker! Er staan werkelijk heerlijke dingen op de kaart. En bovendien: alles is (hoe kan het ook anders in dit uberhippe stadsdeel) biologisch en zo veel mogelijk product-, serizoens- en streekgebonden. Tel daarbij op een royaal beleg, een prima bite en heerlijke smaken. En dat alles natuurlijk naar 100% Frans recept.

Dus: luie zondag voor de boeg? Log dan in op het terras of voor het raam bij Rue de Sèvres, bestel een Frans ontbijt, lunch of een apéro. En doe dan – nippend aan je wijn en genietend van je kaas- of charcuterieplank – gewoon eens heel even je ogen dicht. Je waant je dan midden in Parijs. En dat te midden van BoLo… Heerlijk!

 

Rue de Sèvres
Jan van Galenstraat 92hs
1056 CD Amsterdam
foto (6) foto (5)