Het is weer weekend!! En als we de weerberichten mogen geloven gaan we de eerste lentezon voelen de komende dagen, we kunnen niet wachten!

  • It’s all about chocolat! Van 6 tot 8 maart kun je je tijdens het Chocao Festival in de Beurs van ChocoladeBerlage onderdompelen in de wereld van chocolade. Ga naar een van de workshops maar ga vooral alle verschillende soorten heerlijke chocolade proeven. Want zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van chocola?
  • Een van onze favoriete restaurants Wilde Zwijnen heeft onlangs een deur verder op Eetbar Wilde Zwijnen geopend. Echt een aanrader! De eetbar is een gezellig informeel restaurant met heerlijke kleine gerechten geïnspireerd door de Spaanse, Italiaanse en Franse keuken. Ons tafeltje is al gereserveerd…
  • Van 5 tot 15 maart is het weer Restaurant Week dus als je nog geen tafel hebt gereserveerd kijk dan of je last minute nog een tafel kunt krijgen. Voor deelnemende restaurants check de website.
  • Aan de Bilderdijkstraat is Bilderdijk Wijnhuys geopend, op zaterdag organiseren ze tussen 14.00 en 18.00 uur een inloop wijnproeverij waar je een aantal van hun wijnen kunt proeven. Dit Bilderdijk Wijnhuys (2)weekend presenteren ze wijnen uit de klassieke wijnlanden Frankrijk en Italië, maar ook uit Kroatië en Oostenrijk. Erg leuk! In mei gaan ze ook van start met uitgebreide proeverijen en cursussen.
  • Hou je van whiskey? Ga dan op zaterdag naar een van de twee sessies van The Spirit of Amsterdam in de Zuiderkerk. Tijdens dit event kun je meer dan 500 whiskeys proeven en verschillende masterclasses bijwonen. Je kunt je ook inschrijven voor een van de Classic Malt Selection Whiskey Cruise door de grachten.
  • Zin om Aziatisch te eten dit weekend? Check dan onze Tip 10 met Aziatische restaurants in Amsterdam!
  • In het oude gemaal van Lijnden is Qunis geopend. Ronald Qunis, bekend van De Kas, kookt met verse seizoensproducten op dit bijzondere plekje onder de rook van Amsterdam. Ter gelegenheid van de opening verloten ze een masterclass van Ronald Kunis voor vier personen onder de gasten die tussen 2 en 14 maart komen lunchen of dineren.

Fijn weekend!