Uitgelicht standaard

Leve de vrijdag – het is weer weekend! En omdat het deze week Amsterdam Rhubarb Week is, staat ons weekend in het teken van… tja, rabarber dus. Door de grote voorliefde van onder meer de heren achter Mr. Kitchen draait het hier in de hoofdstad namelijk op culinair gebied alleen maar om die groen-roze stengels. En dus kun je alleen nog dit weekend bij Rabarber
Schilo van C. van Tunes (Conservatorium Hotel) en bij Ron B. de rabarbers van de hemel eten. En natuurlijk niet te vergeten bij – komt ‘ ie hoor: Meatballs, Toscanini, The Butcher (lijkt ons een bijzondere ervaring overigens), Toscanini, Trouw, À la Ferme, Feijoa en Rijsel.

 

Zoek je nog een manier om je weekend goed af te sluiten? Ga dan natuuuuurlijk langs bij de Rollende Keukens, op het Westergasterrein. Al zul je ook daar niet aan de rabarbers ontkomen: speciaal voor de gelegenheid richt Mr. Kitchen zijn eigen – drie keer raden… – rabarberrestaurant in, waar je een driegangen menu kunt eten. Hopelijk wel voorafgegaan door hun huisgemaakte Rabarcello, het rabarberse zusje van de citroenvariant, Limoncello.
Happy weekend people!