Lindenhoff Amsterdam Baambrugge webshop online boodschappen

Iedere beetje hobbykok uit Amsterdam en omstreken is wel eens een keer richting Baambrugge gereden, om daar eens een culinair varkentje te wassen. Want pal onder de rook van de grote stad ligt in dit pittoreske plaatje boerderij De Lindenhoff. Leverancier van menig toprestaurant verspreid door heel Nederland, maar dus ook voor ‘de doorsnee consument’ toegankelijk dankzij hun farmers market. Zoals Casper eerder al eens schreef: “de Lindenhoff is een ‘feel good’ boerderij waar je door hen zelf verbouwde groente, zuivel, vlees en meer kunt kopen. Dat gaat lekker, ze doen dit al bijna 100 jaar en waren de tegenwoordige hype van ‘echt eten’ dus ver vooruit.”

Maar goed nieuws voor al die hobbychefs, ook ver buiten Amsterdam: De Lindenhoff is niet alleen meer het bezoeken waard, ze staan inmiddels ook gewoon online ‘at your service’. Want als het inmiddels de normaalste zaak van de wereld is om bij de supermarkt je boodschappen te doen, waarom zou je dat ook niet kunnen bij een culinaire hofleverancier als De Lindenhoff? Hallo nieuwe favoriete webshop!

Ok ja, ook hier geldt dat bepaalde prijzen wellicht boven het niveau van deze doorsnee supers liggen, maar dan heb je ook wel eindelijk iets supers in handen. Want heb jij ooit citroenen uit Sorrento, Gascogne kalfswangen, witte bessen, gedroogde muskaatdruiven of vers aangeleverde Fontina-kaas in de (online) schappen van Albert of Dirk zien liggen? Rest my case.

Een rondje begeleid grasduinen achter de schermen van deze wondere wereld die ‘echt lekker eten’ heet, leerde mij dat het walhalla van De Lindenhoff dus nu gewoon met een druk op de knop voor iedereen in heel Nederland bereikbaar is. Inclusief de kwaliteit en de ‘wat je van die speciale leverancier uit Italie’-mentaliteit die we van ze gewend zijn. Qua bezorging misschien nog niet helemaal op de manier die we gewend van van de bol.com’s van deze wereld (voor 9 uur besteld, is morgen in huis): bij De Lindenhoff spreek je een dag af waarop je bestelling bij je bezorgd wordt. Maar ja, who cares? Want let’s be honest: wie werkt er nou dagelijks in zijn doorsnee huis-tuin-en-keuken met die citroenen, kalfswangen of muskaatdruiven?! Rest my case.

Dus heb je binnenkort een etentje op de agenda staan waarbij je van plan bent om alles uit de kast te trekken? Klik dan als een idioot door naar dit culinaire online paradijs. Reken maar dat je met de ruim 500 producten alles uit de kast kunt trekken om je gasten te verbluffen. En voor al die digibeten in deze wereld: de versmarkt op de boerderij blijft natuurlijk ook gewoon altijd een bezoekje waard.

>>> Klein geheimpje: bij Bilder & De Clerq werken ze ook samen met De Lindenhoff. Om zelf op te halen of om te laten brengen met de nieuwste fiets-bezorg-service TringTring!

De Lindenhoff Webshop

PS: Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij de recepten op de website. Als je daar geen trek van krijgt…