Uitgelicht standaard

One night stands, wie maakt zich er niet wel eens schuldig aan? Wij in ieder geval wel, want uit een avontuurtje voor één nacht ontstaan soms de mooiste dingen. En voor de duidelijkheid: we hebben het hier over eenmalige samenwerkingen tussen chefs natuurlijk. Want ook die zien het voordeel van een one night stand wel in: voor één avond de krachten bundelen, tot grote hoogte komen, van elkaar leren, elkaar inspireren en vervolgens de dag erna met extra veel energie weer back to normal. Perfect als je het ons vraagt.

bocinq

En dit lekkere lange Pinksterweekend bundelen twee topzaken voor niet één maar twee avonden hun krachten: BoCinq en Hokkai. Chef Kuniyoshi Ohtawara van Hokkai – inderdaad, die Japanse topchef die hiervoor de sterren van de hemel kookte in het Okura – is op 24 en 25 mei te gast in BoCinq voor een one night stand met hun eigen chef Mo Maharoui. En samen stellen zij voor jou een heerlijk vijfgangendiner samen met de perfecte combinatie tussen Japanse gerechtjes en BoCinq’s signature dishes. Benieuwd wat er dan precies op het menu staat? Wij ook! Dit blijft namelijk een verrassing. Wel kunnen we vast verklappen dat de beroemde Hokkai-sushi sowieso op het menu zal staan. En dat vleesliefhebbers ook aan hun trekken komen. En dit alles natuurlijk inclusief de geweldige cocktails van BoCinq of gewoon een goed glas wijn. Wij voelen het al aankomen, dit wordt een one night stand to remember…

Een vijfgangendiner inclusief aperitief kost €80,- per persoon, een bijpassend wijnarrangement kost €29,50 per persoon. Wel even van te voren reserveren. Voor 24 mei kan dat hier, voor 25 mei hier.