Uitgelicht standaard

Met de komst van The Duchess is het centrum van Amsterdam al een ware hotspot rijker. Dit is echt een van de mooiste restaurants van de stad. Maar W Hotel en The Entourage Group hebben nog meer voor ons in petto! De krachten worden gebundeld want vandaag opent bar & restaurant Mr Porter en volgende week gaat het W hotel open met de W lounge. Beide komen in The Penthouse, de bovenste etage van het voormalig rijkskantoorgebouw. De twee locaties gaan moeiteloos in elkaar over waardoor je altijd wel ergens een mooi plekje kunt bemachtigen en kunt genieten van de view. Want vanaf deze etage heb je een uitzicht van maar liefst 360 graden waaronder een mooi zicht op het Koninklijk Paleis.

Foto: Mr Porter

Foto: Mr Porter

Mr Porter belooft een modern steakhouse te worden waar je de hele dag door terecht kunt voor een heerlijke Porterhouse steak, filet mignon, T-Bone steak of chateau briand. De open keuken heeft als eyecatcher een high end grill waar het vlees voor je neus wordt bereid. Het restaurant heeft dan ook 15 zitplaatsen direct aan de keuken maar je kunt natuurlijk ook voor de intiemere ronde zitjes kiezen. En niet te vergeten, met deze mooie nazomer kun je zelfs nog neerstrijken op het mooie dakterras het haar iconische view.

De inrichting is opgebouwd uit verschillende niveaus, modern, speels, intiem en heeft veel verwijzingen naar de vorige functie van het gebouw namelijk het Rijks telefoongebouw. De koperen telefoon kabels zie je terug door het hele pand, zo zijn ze bv ook gebruikt voor de stellage waar de drankflessen op staan boven de bar en zijn de kabels verwerkt in het meubilair.

Foto: Mr Porter

Foto: Mr Porter

Daarnaast kunnen we verklappen dat de naastgelegen W lounge als unique selling point een verwarmd buitenzwembad heeft! Zie jij jezelf al zitten aan de rand van het zwembad zitten, nippend aan je cocktail? Nou, wij wel!

W hotel wil graag Fashion, Music en Design samenbrengen dus naast de prachtige inrichting wordt ook veel verwacht van de resident DJ’s om die speciale buzz te creëren. En, just so you know, dit zou tijdens ADE wel eens van de places to be in town kunnen zijn. Wij kijken uit naar de opening volgende week!

W Hotel

W Lounge & Mr Porter

Spuistraat 175