Uitgelicht standaard

Deze maand krijgt Westerdok er nieuwe horecazaak bij met Café Restaurant Hoogendam. Een familiebedrijf met een langegekoesterde wens en ambitie om een laagdrempelig restaurant neer te zetten met Europese klassiekers op de kaart. En daarvoor hebben ze niemand minder dan Ricardo van Ede aangetrokken als chef-kok! Dat belooft wat want Ricardo heeft inmiddels meerdere successen op zijn naam staan zoals Odeon en Nevel. Wij zijn groot fan van de kookkunsten van Ricardo dus we zijn zeer benieuwd wat deze nieuwe samenwerking gaat brengen.

Vanaf 16 augustus zijn ze geopend voor het grote publiek. Je kunt hier straks de hele dag terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner, and good to know, ze hebben de hele dag een zonnig terras. Yes!!!

Ze maken een bewuste keuze om zo veel mogelijk met verantwoorde producten te werken dus we zullen op de kaart veel lokale en seizoensgebonden producten terug zien. Want waarom van ver halen als je het hier voor handen hebt? Mooi uitgangspunt als je het mij vraagt. Zo vinden we op de kaart kaasplankjes van Kef, worstjes uit Amsterdam, biertjes van locale brouwerijen en nog veel meer producten uit de omgeving. Alvast zin in een kijkje in de keuken? De menukaart staat gewoon al op de website!

Wij kijken uit naar de opening en komen snel proeven Ricardo!

Catch52_Hoogendam

>>> Zin om voor zondag al gewoon te genieten van de kunsten van Ricardo? Ga dan gewoon langs bij Nevel. Blijft ook altijd lekker!

Café Restaurant Hoogendam

Westerdoksplein 10-12