The Butcher Amsterdam

Amsterdam eet volop burgers! Nog steeds vieren burgertenten hoogtij in de stad. Zo heeft elk stadsdeel zijn eigen toppertje qua burgerzaak. Van De Biertuin, Café Parck, Cannibale Royale, de ThrillGrill of De Burgermeester. En zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Onze én jullie favorieten kregen al eerder een eervolle vermelding in de Tip 10- It’s Burgertime, wat stiekem zelfs uitmondde in een tip 20 is. Want ja, als we ergens geen genoeg van kunnen krijgen zijn het wel burgers! En daar zijn veel mensen het mee eens: het is namelijk niet voor niks dat er 43.000 mensen op ‘aanwezig’ staan bij een heus Burger Festival in Amsterdam in augustus. Zet die dranghekken maar vast klaar voor 20 augustus…

Maar wij kunnen samen met alle burgerlovers ons geluk niet op: The Butcher, één van onze favorieten, opent in augustus een derde vestiging! De Negen Straatjes mag The Butcher verwelkomen op Paleisstraat nummero 8, op de hoek van de Spuistraat. Denk haute fastfood, homemade milkshakes en verschillende speciaalbieren. Dit wordt de grootste zaak van de drie, met houd je vast: een terras. Vinden wij tof. Heel tof.

Kenmerkend voor The Butcher is de op z’n kop hangende koe voor het grote raam: als je die ziet hangen, trap op die rem en probeer hier een burger. Vanaf augustus represent in het centrum.

The Butcher

Paleisstraat 8

PS: Oh ja, en binnenkort ook in A’dam Toren! Whoop whoop whoop…