Oud Nieuw weekend Amsterdam

Terwijl heel Nederland wacht op Gaston die de straat inrijdt met zijn knaller, is het in Amsterdam vooral tijd voor feest. Want Oud & Nieuw staat voor de deur! Alles waar we niet meer aan herinnerd willen worden, laten we achter in 2016. Het is tijd voor een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Maak er wat van mensen, dat gaan wij ook doen!

  • Ga vandaag alvast knallend het nieuwe jaar in, met Gin&Tonics én Prosecco voor een prikkie bij Visbar Beet. En als je slim hebt, geniet je er ook meteen nog even van een Catch of the Day!
  • Nog op zoek naar een goede outfit voor morgen? Haast je dan naar het Wilde Westen! Zij organiseren vandaag – tot een uurtje of 10 – de Oud & Nieuwfit, de tweedehands markt voor – ja what else – feestkleding!
  • Zin in een oestertje na de reguliere sluitingstijd? Goed nieuws! Ook vanavond kun je bij de Seafood Bar ‘by night’ terecht. Inclusief gezellig deuntje en een gezellige cocktail. Want het is echt niet alleen morgen feest.
  • En dan is er natuurlijk nog die arme oliebollenbakker die onderaan de lijst van het AD eindigde. Inmiddels is het oplijnen in rijen twee, maar dan zet je niet alleen je tanden in een toffe bol, maar geef je meteen de Amsterdamse middenstand een steuntje in de rug.
  • Het nieuwe jaar ingaan in stijl? Bij Bord’Eau wordt 2017 morgen ingeluid in stijl van The Great Gatsby. Inclusief een 10-gangen diner. Niet de goedkoopste optie, maar bijzonder zal het zeker zijn.
  • Hed Kandi is terug! En dan ook nog eens waar we ze vooral van kennen, namelijk in Hotel Arena. Het moge duidelijk zijn dat de verbouwing achter de rug is: het is tijd voor een feestje. Inclusief de enige, echte Hed kandi-girls!
  • Op grote hoogte 2016 afsluiten? Dat kan! Bij MADAM staan de deuren morgen wagenwijd open. Hoe kan het ook anders in deze micro-24-uurseconomie… Reken in ieder geval maar wel op het mooiste vuurwerk-uitzicht van de stad…
  • Op zoek naar iets ‘the day after’? Naast alle nieuwjaarsduiken is daar natuurlijk de Nieuwjaarsdans van Thuishaven (hallo ticketswap?) en viert Café Panache ’s middags het nieuwe jaar met bubbels, bollen en hartige snacks voor de liefhebber.
  • In de Foodhallen kun je je kater wegspoelen tijdens de Biggest Hangover Bash, op de bovenste verdieping van deze hangout. Duik een zitzak in en doe je tegoed aan bubbels (waarom niet…) of Bloody Mary’s. Vergeet je huispak niet!
  • Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je kater uitzitten bij je favoriete bruine kroeg. Check onze Tip 10 – Stamkroegen voor nog wat last-minute tips. Of bestel gewoon een tosti bij Finch. Daar zit je altijd goed qua eerste hulp bij katers.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!