Over Catch52

Op ons blog Catch52.nl vind je onze Culinaire belevenissen in Amsterdam. En soms daarbuiten. Catch52 staat voor onze ‘catch of the day’ op 52 graden Noorderbreedte. Dat verklaart vast een hoop…

Want wie is Catch52.nl?

Eigenlijk komt het neer op een groep Amsterdammers, een voor een met een passie voor eten en drinken. Wij noemen het ook wel de mooiste levensovertuiging die er is. Maar let’s meet the team!

Marianne Aalders (marianne@catch52.nl)

Marianne AaldersOoit Den Haag, nu niet meer weg te slaan uit Amsterdam. Van hotello tot doorgewinterde PR-dame. Fietst op haar witte barrel de hele stad door op zoek naar nieuwe en vertrouwde adresjes. Altijd wakker te maken voor: champagne, gegrilde kip (met ‘Mama’s saus’),of een Dame Blanche. Barbite? Dim sum en de ouderwetse bitterbal; oesters steevast op nummer 1. Place to be in town? Onmogelijke keuze. ‘Founding father’ van Catch52.

 

Roos Bouws (roos@catch52.nl)

Roos BouwsNiet geboren, wel getogen Amsterdamse. Woont al jaren in favoriet stadsdeel West, de culinaire hotspot van het moment. The place to be in West? Panache, Rotisserie, Hendrix, en nog altijd Bar Spek. Groot fan van de Aziatische keuken, oesters en een goede cocktail. Guilty pleasure? Chocola. Alle soorten, alle smaken.

 

Severine Verhallen (severine@catch52.nl)

BSeverine Verhallenourgondiër pur sang. Weet als geen ander haar weg te vinden in de do’s & don’ts van het culinaire Amsterdamse uitgaanscircuit. Opening soon is voor deze Brabanste van oorsprong invitation received yesterday. Altijd wakker te maken voor: cocktails, een goed glas wijn, truffel en côte de bœuf met frites. Personal preferences in 020: Café Panache, Winehouse SOMM, The Lobby, Jacobsz en Rijks.

 

Casper Holtkamp (info@catch52.nl)

CasperGeboren en getogen te Amsterdam, als jongste zoon van culinaire ondernemers. Korte uitstap naar Parijs, verder de stad altijd trouw gebleven. Eten, Drinken, Genieten, Reizen, Ontmoeten, Ontdekken en Hard Werken. Dat kan ik allemaal en doe ik ook graag, al sinds 1979. Favoriete plekken zijn Parijs; altijd weer verliefd, Stockholm; de stad van mijn vrouw, nog steeds verliefd & NY- niets meer aan doen!

 

Michel Willems (info@catch52.nl)

MichelMichel’s Belgische nationaliteit is niet af te leiden uit zijn tongval. Geniet van de rauwe stadsheid van zijn werkplek in Rotterdam naast de schattigheid van Amsterdam. Krijgt energie van het haastige leven in Hongkong en van de langzame lome zondagen in zijn voormalige woonplaats Barcelona. Liefhebber van technologie en bewonderaar van oude ambachten. Een probleem: vooral ’s nachts veel te vertellen.

 

Contact?

Heb je tips, nieuws of een onweerstaanbaar aanbod voor ons? Stuur ons dan een mailtje: marianne@catch52.nl. Because we’re always on the lookout!