Radion Amsterdam terras

Ja, echt waar. Wij wisten het ook niet. Maar bij Radion kun je ook eten. Ontbijten, lunchen, dineren, het kan hier allemaal. Naast de sterren van de hemel dansen natuurlijk. Ben je net als wij alleen nog maar ’s nachts een keer bij Radion geweest dan heb je het restaurant waarschijnlijk gewoon helemaal niet gezien. Maar ga er op een zomerdag of -avond heen en het is niet te missen. Mijn tip? Gewoon een keer doen. Want we wisten al dat Radion een goed feestje kan bouwen, maar we wisten niet dat het ook zo’n feestje in de keuken is.

Radion Amsterdam terras

Want we wisten al dat Radion een goed feestje kan bouwen, maar we wisten niet dat het ook zo’n feestje in de keuken is. Over het ontbijt of de lunch kunnen we niet veel zeggen, maar het avondmenu is in ieder geval dik in orde. Hoewel Radion geen super groot restaurant heeft, is het menu alles behalve klein of simpel. Denk aan parelgort, lamskoteletjes (van de Josper grill, yes!), thom ka kai, pizza’s en nog veel meer. En alles geserveerd met seizoensproducten. Zo aten wij de lamskoteletten met asperges. Lekker! En ook de nagerechten moet je vooral niet vergeten, en dan in het bijzonder die gegrillde ananas van de Josper grill met kokosijs. Op onze warme zomerdag de perfecte afkoeling!

Radion Amsterdam

Staat je volgende feestje bij Radion al op de planning? Kom dan gewoon iets eerder, en eet eerst een hapje. Beter begin van je avond kun je niet hebben. Vooral op het terras niet. De buurt is op z’n zachtst gezegd niet heel erg bruisend, maar juist daarom heb je het gevoel echt even buiten Amsterdam te zijn. En ook niet onbelangrijk: het personeel is leuk! Want ja, wat wil je ook met zo’n werkplek. Na je werk rol je gewoon linea recta door naar de club. Die trouwens in het weekend 24/7 open is. Dus mocht je het laat (of vroeg, het is maar hoe je het ziet) hebben gemaakt, dan ga je dus gewoon door voor een ontbijtje in het restaurant. Ideaal!

Radion
Louwesweg 1

>>> Feestje gehad en de kater goed wegspoelen? Dat doe je dus bij onze favorite hangouts for hangovers. Die vind je hier.