Yay weekend! Tijd om leuke dingen te doen dus als je nog wat inspiratie nodig hebt check dan hier onze weekendguide. Enjoy!

 • Het hele weekend kun je naar de FoodParade – Carnival in het Sieraad. Hier krijg je uiteraard veel lekker eten, Worsten-workshops, de grootse Essen-Bingoshow, knallende Dj’s, een ZondagSuperBrunch en fantastische Out&FitMarkt en nog veel meer gekkigheid.
 • Vrijdag kun je naar MEAT MARKET in de Marktkantine. Een vrijdagmiddagborrel die misschien wel uit loopt tot een klein feestje met veel cocktails en leuke DJ’s.
 • YAY Health Store is deze week geopend in de Pijp. Behalve een leuke winkel heeft YAY ook een knus café waar je super gezond kunt ontbijten en lunchen. Als je langs gaat probeer dan vooral de slow juice shots voor je dagelijkse vitamine boost.
 • Sinds deze week is Venus & Adonis ook geopend voor lunch. Ze hebben een speciale lunchkaart met onder andere salades, soepjes, pita’s, burgers. En s’avonds kun je natuurlijk nog steeds terecht voor hun heerlijke surf & turf. Vooral de langoestinestaart is hier om je vingers bij af te likken!
 • Rotisserie West kennen we allemaal en inmiddels is hun zusje Rotisserie East een feit! Deze uitbreiding wordt zaterdag gevierd met gratis bier en burgers.
 • Rooftop Movienight is zaterdag weer terug met een nieuwe editie. Ditmaal film kijken en lekker ronddobberen in het Marnix bad.
 • Zondagmiddag dipje? Niet nodig want het is zondag weer tijd voor de Zilte Zondag van Razmataz. Lekker oesters slurpen voor een Euro onder het genot van een goed glas Pouilly Fumé.
 • Zondag is het neighbour food market op het Westergasterrein. Bij de vele kraampjes van de lokale ambachten kun je lekker eten en drankjes kopen, veelal biologisch, om ter plaatse op te eten of mee te nemen voor thuis.
 • Pop-up bar Pand 10 is eind oktober geopend voor een periode van 10.000 speciaalbiertjes. Ze gaan door zo lang er bier in de tap zit, maar het gaat hard dus als je nog niet bent geweest ga dan dit weekend een kijkje nemen. Niemand minder dan sterrenchef Richard van Oostenbrugge is verantwoordelijk voor de food pairing dus ook de bar bites zijn dik voor elkaar.
 • Zaterdag opent een nieuwe bar in de Pijp haar deuren: BowieAmsterdam! Er is nog niet veel bekend gemaakt over deze nieuwe zaak maar ik zou zeggen ga het ontdekken.
 • Vanaf dit weekend is het officieel tijd voor pepernoten, speculaas en taai taai, choclade letters ennog veel meer want dan is de Sint weer in het land. Traditiegetrouw start de intocht zondag over de Amstel en vaart de Sint naar het het scheepvaartmuseum om van daaruit te voet verder te gaan.

Pepernoten Linnick

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!