It’s time for our favorite part of the week: weekend! Het is wat even rustiger in de stad maar have no fear: er zijn genoeg leuke dingen voor je op een rijtje gezet die je de komende dagen kunt doen. Happy weekend!

  • Traditiegetrouw staat rondreizend theaterfestival De Parade in augustus in het Martin Luther King Park. De komende 3 weken kun je hier naar een ruim 100 theater- of dansvoorstellingen, genieten van de muziekoptredens, gezellig borrelen en eten en vermaken de kinderen zich met het maken van poffertjes en in de KinderParade. Onze tip: de wijnbar. Van onze jubilerende vrienden van GrapeDistrict!
  • Het wordt nu toch echt eens tijd voor zomer en om na alle regen van deze week dat zomerse gevoel terug te brengen organiseert De Vergulden Eenhoorn vrijdag het Vergulden Zomerfeest. Compleet met BBQ, een sangria bar, vrolijk gekleurde cocktails en niet te vergeten zomerse deuntjes.
  • Openluchtbioscoop Pluk de Nacht is nog tot en met zaterdag te vinden op het Stenen Hoofd. Check de site voor de programmering en voor het reserveren van je klapstoel.
  • Hou je van bier en pingpong? Dan is de beer pong knock out bij Strandzuid echt is voor jou! Teams strijden tegen elkaar om er vandoor te gaan met de hoofdprijs die bestaat uit bier…veel bier, hamburgers en bitterballen.
  • Op de rooftop van Floor 17 kun je vrijdag, zaterdag en zondagavond weer kijken naar een van top films die Rooftop movienights voor je heeft geselecteerd.
  • In de zomerperiode gaat er geen weekend voorbij zonder buitenfestival. Zaterdag is het de beurt aan Appelsap in het Flevopark met een kleine afterparty bij Bar Basquiat.
  • Op zaterdag en zondag is het Kimchi Festival te vinden op het terrein van Noorderlicht. Dit bier festival wordt inmiddels  al weer voor de 5e keer georgansieert door Brouwerij Oedipus. Tijdens dit event kun je hier biertjes krijgen van verschillende kleine bierbrouwerijen en uiteraard mogen de foodstands en muzikale optreden niet ontbreken om dit festival complete te maken.
  • Zondag belooft het zonnetje te gaan schijnen dus dan is het heerlijk toeven op de Pure markt in het Amstelpark. Op deze markt vind je meer dan 100 kraampjes waar ambachtelijke producten worden verkocht op het gebied van eten en drinken.
  • De Satayclub is zondag weer terug na een zeer succesvolle editie vorig jaar. Ga jij de uitdaging aan om de lekkerste saté te grillen? Aan jou de keuze of je gaat voor vlees, vis of vegatische saté. Als het maar op een stokje zit. Wie weet ga jij er dit jaar vandoor met de gouden saté prikker.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar.