Net als iedere vrijdag hebben we ook vandaag weer wat tips onder elkaar gezet om het weekend mee door te komen. En met het einde van het jaar dat eraan komt, kan het niet anders dan dat het steeds kerstiger wordt. Happy weekend mensen!

  • Zin in een avondje nachtbraken? Dat kan. Niet in de club dit keer, maar ‘gewoon’ in de Seafood Bar by Night! Om half 11 worden de lichten gedimd, gaat de muziek aan en draait het allemaal om oesters en cocktails. Heerlijk…
  • Het hele weekend is het kerst in Oostpoort. Het winkelcentrum achter de Linnaeusstraat wordt omgetoverd tot Kerstboulevard, inclusief de uiteraard door iedereen zo geliefde foodtrucks, onder wie ook Viskar Beet. Nice!
  • De schaatsbaan Ice*Amsterdam op het Museumplein krijgt uitbreiding. Dit weekend opent Ice*Village Amsterdam namelijk haar deuren, oftewel het chaletdorp om te shoppen, te eten en te drinken. Zin in een weekendje winters vertier? Wij mogen toegangskaarten weggeven voor de schaatsbaan, dus hou onze Facebookpagina in de gaten!
  • Onze vrienden van John Dory hebben het maar druk deze maand. Aanstaande zondag is het weer sunday funday, oftewel van 12 tot 3 volop genieten van fruits de mer en champagne. En vergeet hun kerstmenu-to-go niet: bestellen kan nog tot en met 19 december!
  • Ook de Neighbourfood Market staat dit weekend geheel in het teken van kerst. Op zaterdag én zondag is het de Christmas Weekender bij de Westergasfabriek!
  • Thijs by Dikker & Thijs gaat opnieuw culinaire geschiedenis schrijven. Niemand minder dan Cees Helder (***) keert namelijk terug achter de stoof. Tot en met 26 december kun je hier genieten van het ‘Cees Helder-menu’. Snel reserveren dus!
  • Gin-lovers unite: tot en met 18 december kun je nog genieten van de Laverstoke Express van Bombay Sapphire. Stap in de trein en beleef een culinaire once-in-a-lifetime reis volop cocktails en bijpassende hapjes.
  • Ook altijd te porren voor een mooi glas champagne? Haast je dit weekend dan nog even naar The Champagne Club op de Wibautstraat. Want zeg nou zelf: wanneer in je leven krijg je nou de kans om even te genieten van een glas vintage Dom Pérignon?!

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!