Thank god it’s Friday! En om maar met de deur in huis te vallen: je kunt dit weekend cocktails gaan drinken. Heel veel cocktails. Hele goede cocktails, bijzondere cocktails, zelfs alcoholvrije cocktails (ja echt, ze bestaan…). Maar er is nog meer te doen naast #AmsterdamCocktailWeek.

  • Ook altijd eens een Spring Break willen mee maken? Deze vrijdag is het bij de Social Club Spring Break Night. Ga beerpongen en maak kans op 100 euro aan gratis bier. What’s not to like?!
  • Het is tijd voor een serieus Bacchanaal, tijdens het Bacchus Wijnfestival in De Duif. Slurpen, slobberen, proeven, en vooral niet uitspugen is ons devies. Salut!
  • Doe eens gek en neem plaats aan tafel bij Blue Boy. Chef Jeroen de Zeeuw heeft dit weekend zijn eigen versie van de fenomenale Dame Blanche op de kaart staan, en die schijnt het omfietsen waard te zijn. Oh, en misschien een nieuw dessert met multivitaminen (lekkere start voor het weekend). Oh, en steak tartaar. Jeroen, we houden een beetje van je…
  • Zin om een sterretje te scoren of twee? Dan hebben wij goed nieuws: Bord’Eau serveert ook lunch. En dat betekent drie gangen uit je plaat, voor 48 euro. Dit is je kans. Echt. Serieus. Eerlijk!
  • Voor iedereen mét kinderen: zondag is het kindmiddag bij Café Hoogendam. Terwijl de kleine dreumes vol in de entertainment zit met Stip en Tijger, kun jij lekker brunchen. Best een goede deal..
  • Voor iedereen zonder kinderen: ga met het gajes naar De Bajes! Wij zijn vorige week even gaan loeren en eerlijk waar: briljant mooie zaak. Mede door de street art aan de hoge muren.
  • Trek in een mooi stuk vlees? One word: Castell. Hét recept voor welk weekend dan ook.
  • Oh ja, en natuurlijk #AmsterdamCocktailWeek dus. Hier vind je het volledige programma. Rest our case…

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!