Het is zomer in de stad!! En dat mag uitgebreid gevierd worden. Dus zoals jullie van ons gewend zijn, weer wat tips om het weekend door te komen. Maar screw it, het maakt eigenlijk helemaal niet uit waar je zit of wat je doet, als er maar een terras is! En die zijn er voldoende in de stad. Have a sunny weekend!

  • Hemelvaartweekend is het weekend van uiteraard de Rollende Keukens. Iedereen die nog niet klaar is met het fenomeen ‘foodtruck’ kan hier zijn of haar hart gaan ophalen. We hebben dit jaar het Parool maar eens gevraagd om een lijstje voor ons te maken met de lekkerste rollende eetwagens 😉
  • Zin in kreeft? Komt dat even goed uit. Bij John Dory Vistronomie kun je deze zondag je lobsterheart ophalen tijdens Lobster Sunday. Is per slot van rekening Funday!
  • Joris Bijdendijk van RIJKS heeft weer eens vrienden over de vloer! Samen met Chef Dan Hunter van het Australische toprestaurant Brae kookt hij zondag de sterren van de hemel. Once in a lifetime opportunity.
  • Geen inspiratie voor een terras? Dan helpen wij je toch een handje. Bijvoorbeeld met onze Tip 10 – Voorjaarsterrassen! Want daar zit je ook op zomerse dagen meer dan goed.
  • Eén van onze favoriete brunchplekken is terug van weggeweest: Staring at Jacob is na een kleine verbouwing weer open. Brunchen doe je nu serieus NY-style. We like!
  • Zin in – doe eens gek – bouillabaise? Komt dat even goed uit! Het is deze zondag namelijk Bouillabaise Sunday bij VisaandeSchelde. Krijg je er ook nog een glas Picpoule bij!
  • En we hebben het al eerder gezegd, maar lunchen kun je nu ook bij Hemelse Modder. En het allerbeste nieuws: die prachtige binnentuin van hen is open! Geloof ons: hier wil je zitten.

Heb jij nog een gouden tip voor dit weekend, of een die komen gaat? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!