Sticky Fingers Amsterdam patisserie Amstelveenseweg weekend

Hallo weekend! We kunnen weer twee dagen onbezorgd gaan genieten van al het moois de stad te bieden heeft. Worden wij over het algemeen heel blij van. En dus hebben we maar weer eens een lijst gemaakt met wat tips om deze dagen goed door te brengen. Oh ja, en vergeet vooral moeders niet: het is zondag per slot van rekening moederdag. Happy weekend!

  • Nieuw West schijnt hot en happening te worden. Nog nooit in die contreien geweest? Have no fear; deze zaterdag is het namelijk tijd voor 24H Nieuw West. Ga in 24 uur tijd alle plekken af die dit stadsdeel te bieden heeft, en laat je verbazen. Wij hadden persoonlijk wel oren naar de trampolinedisco… Het volledige programma vindt je hier.
  • Wie nog nooit bij Hemelse Modder is geweest: now is your chance! Bij dit heerlijke restaurant kun je namelijk sinds kort ook lunchen. En dat vinden wij ontzettend goed nieuws. Ben je er al wel geweest? Dan vinden wij ‘lunch’ gewoon ook een goede reden om weer te gaan.
  • Zin in zoet? Fiets dan eens langs bij Sticky Fingers, aan de Amstelveenseweg. Alleen de mierzoete roze wand achter de counter is stiekem al een bezoekje waard. Maar de koffie en zoetigheden zelf dus ook.
  • Op zaterdagmiddag in de buurt van de Albert Cuyp? Sluit je wekelijkse ‘shopping spree’ eens af met oesters. Of rilette. Of een worstje. En dat allemaal bij Auberge Jean & Marie. Daar kun je namelijk niet alleen terecht voor lunch of diner, maar ook voor een heerlijk glas wijn, met toebehoren dus.
  • Ga wijn drinken bij Winehouse SOMM, de nieuwe wijnbar die eigenlijk stiekem vooral ook een buurtzaak is. Laagdrempelig wijn drinken, dat is wat hier de klok slaat. Wij werden er in ieder geval heel erg blij van.
  • Bij de Brunchroom aan de Czaar Peterstraat staat het deze zaterdag al in het teken van misschien wel die belangrijkste vrouw in ons leven: moeders! Zij mogen namelijk gratis komen brunchen. Uiteraard is ook de rest van de familie van harte welkom…
  • Komt moeders langs op zondag? Ga dan eens een kopje thee drinken. In stijl, uiteraard. Bijvoorbeeld tijdens de Afternoon Tea bij The Duchess. Of net als Marianne bij Grand Café Krasnapolsky. Op beide plekken hebben ze naast thee ook nog eens champagne. Altijd lekker.
  • Je kunt uiteraard ook gaan brunchen: het INK hotel organiseert op zondag de eerste editie van The Bottomless Brunch. Volop klassiekers, zoals Eggs Benedict, American pancakes, avocado zalm toast, en ga zo maar door. Oh ja, en niet alleen moeders is welkom; de rest van de wereld ook gewoon.
  • Of ga dit weekend gewoon eens lekker nestelen, bij één van die heerlijke zaken op onze Tip 10 – Nestelplekken. Bestel wat te eten en te drinken, zak onderuit, en denk voorlopig niet aan naar huis gaan.
 Heb jij nog een gouden tip voor dit weekend, of een die komen gaat? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!