Toe aan weekend? Mooi zo. Wij ook. En daarom hebben we weer een aantal tips onder elkaar gezet. Dat kan het leven zomaar nog mooier maken dan het daadwerkelijk als is. Wat te denken van…

  • Ga weer eens een oestertje slurpen, bij de Seafood Bar op het Spui. Uiteraard onder het genot van een gin & tonic!
  • Een beetje hemelen tijdens een lunch bij een van de Amsterdamse klassiekers: Hemelse Modder! Want ja, ook dit restaurant serveert sinds kort een voortreffelijk lunchmenu. En geloof ons nou maar: bij dit sympathieke restaurant wil je gewoon een keer geweest zijn.
  • Bij een andere lieveling in de stad, Jacobsz, draait alles deze zaterdag om wijn tijdens het Wijnmakersdiner. Uiteraard gecombineerd met overheerlijk eten. Wijnmaker Alex Bautista en de chefs van Jacobsz zorgen voor een 4-gangendiner inclusief bijpassend wijnarrangement.
  • Café de Bieb gooit het over een hele andere boeg: eentje met een zuiderlijke insteek. Ga je te buiten aan het witte goud tijdens het Asperge Oogstfeest!
  • Ga een vegan pizza uitproberen! Pardon?? Ja, goed gelezen. Mastino V aan de Bilderdijkstraat is open, en serveert allerhande vegetarische én veganistische pizza’s. En er is beloofd dat ze even lekker zijn als ‘het origineel’ in de Pijp.
  • Dat het Pompstation heerlijke côte de boeufs serveert, wisten we dus al. Maar dat ze ook steengoede zo-mi-bo’s hebben, wist je misschien nog niet! Deze (letterlijke) zondag draait het allemaal om caipirinhas en picanha-steaks, tijdens de Brazil Sunday!
  • Op zoek naar een terras om uitgebreid te genieten van de lentezon? Hallo voortreffelijke Tip 10 – Voorjaarsterrassen!

Heb jij nog een gouden tip voor dit weekend, of een die komen gaat? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!