Het is vrijdag en dus is het tijd om plannen te smeden en op pad te gaan. Als je het ons vraagt tenminste. En laten wij nou weten waar je – naast al die heerlijke restaurants, bars en kroegen – ook nog terecht kunt voor iets speciaals. Fijn weekend!

  • Alex invites… vandaag, morgen én overmorgen kun je bij Hoofdstad Brasserie weer volop genieten van niet alleen de culinaire kunsten van Chef Alex, maar ook van Chef Jeff Ramsey, die ‘for the occasion’ even is in komen vliegen vanuit Japan. We love it!
  • Vrij-mi-bo’en is een kunst en doe je niet zo maar. Metropolitain zet dus meteen maar hoog in rond dit ‘leukste borrelmoment van de week’ en organiseert de Vrijmibodisco. Voor gevorderden. Maak je borst maar nat…
  • Voor alle romantische zielen onder ons (of de mensen met kinderen): vanaf dit weekend is dé schaatsbaan van Amsterdam weer geopend, ICE*Amsterdam. Uiteraard weer op het Museumplein te vinden en voor alle leeftijden. De winter is nu echt begonnen.
  • Doe net als ons en zet je tanden dit weekend ook in een van de vele hamburgers die Amsterdam rijk is. Wij hebben ‘voor de gelegenheid’ The Butcher én de ThrillGrill maar weer eens aangetikt, maar op onze Tip 10 van deze week vind je nog veel meer tips!
  • Zin in een wijntje? Deze zondag kun je je hart ophalen bij Razmataz, tijdens hun Wijn Klub. Voor 20 euro kun je aanschuiven, en het belooft wederom lekker te worden…
  • Vanaf deze zondag kun je iedere maand tussen 12.00 en 15.00 uitgebreid lunchen bij The French Connection. Tijdens Le Dimanche kookt chef Jef van den Hout een aantal nieuwe gerechten die jij mag beoordelen en je mag zelfs aangeven of deze gerechten een plekje verdienen op de nieuwe menukaart. Hoe leuk is dat om als gast eens inspraak te krijgen?
  • Truffelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij 5&33 want zij hebben sinds deze week hun nieuwe truffelmenu. Heerlijke Italiaanse gerechten zoals bruchetta, risotto of rundvlees met paddestoelen en zwarte truffel. Voor échte liefhebber is er ook de mogelijkheid om deze gerechten te upgraden met witte truffel. Heerlijk!

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!