Het weekend staat voor de deur dus wordt het tijd om leuke plannen te maken. Check onze weekendguide voor de leukste tips. Enjoy!

  • In de Westergasfabriek vind je dit hele weekend het Coffee festival. Koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen en koffie proeven van de beste barista’s uit Europa. Daarnaast kun je hier ook meer leren over latte art en over de trends voor dit jaar.
  • Een aantal keer per jaar nodigt RIJKS een Internationale top chef uit om samen met Joris Bijendijk en zijn team aan de slag te gaan. Dit weekend is het de beurt aan Michelin sterren chef Tim Raue uit Berlijn. Raue staat bekend om zijn gezonde en energierijke gerechten door zijn koppeling tussen Japanse productperfectie, Thaise aromatiek en Chinese keukenfilosofie.
  • Ga je dit weekend op zoek naar een plekje in de voorjaarszon? Check dan onze tips met de fijnste voorjaarsterrassen!
  • Amsterdam krijgt de eerste echt Duo Penotti winkel van ons land! Hier vind je vanaf zaterdag Duo Penotti-ijs, macarons en koffie met deze lekkere pasta. Vroege vogels worden zaterdag tijdens de feestelijke opening getrakteerd op dat lekkere Duo penotti-ijs.
  • The Fabulous Vegas Brunch in het W hotel is zondag de place to be als je over the top wil brunchen voor het goede doel. Tijdens deze charity brunch veel champagne, lekker eten, mooie prijzen en fijne beats.
  • Wijnhandel B.J. de Logie organiseert zondag hun jaarlijkse wijnproeverij waarbij zo’n 70 verschillende wijnen geproefd kunnen worden. Een aantal wijnproducenten zijn aanwezig om zelf de proeverij te verzorgen. Aan de hapjes wordt ook gedacht, deze komen van Van Dam, Lucius Seafood restaurant en La prociutteria.
  • Zondag kun je naar de museum market op het museumplein. Je kunt hier lekker rondstruinen tussen de vele kraampjes van de verschillende designers.
  • In Oost Europa worden mooie wijnen geproduceerd maar er wordt nog maar weinig geëxporteerd waardoor we niet zo bekend zijn met deze wijnen. Wil je ontdekken wat er voor moois uit deze landen komt? Schrijf je dan in voor de wijnproeverij die zondag bij Wijnbar Paulus wordt georganiseerd.

Wijnbar Paulus wijnglas brood

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar.