Het is weekend mensen! Wij zijn er klaar voor, en hebben het vage vermoeden dat jullie dat ook zijn. En dus hebben we de tips die wij binnenkregen in onze mailbox voor het gemak maar weer eens onder elkaar gezet. Geniet ervan!

  • Voor iedereen die nu nog op de pont kan springen: het is FISSA!!! bij Stork Amsterdam. Geniet van de klanken van de DJ en vooral: van oesters. Heel veel oesters… met uitzicht op het IJ. En voor iedereen die pas later op de pont kan springen: eten bij Stork is ALTIJD een goed idee!
  • Een van de nieuwkomers van deze maand is Rosalia’s Menagerie. Alleen voor het ‘Mary Poppins’-interieur kunnen wij niet wachten om hiernaar toe te gaan, al vinden wij de Damrak Gin als huisgin ook een prima reden.
  • Zin in een biertje? Haast je dan naar De Hallen. In samenwerking met Oedipus Brewing brouwden zij namelijk: Munchies. Licht en hoppig, dat maakt deze laatste winterse dagen opeens stukken gezelliger.
  • Het is Sunday Funday bij John Dory. En dat belooft heel veel lekkers uit de zee. Of liever gezegd: uit de keuken van Chef Arjan Wennekes. Geloof ons: John Dory heeft nog nooit teleurgesteld…
  • Graham’s Kitchen – je weet wel, dat gezellige restaurant in de Hemonystraat – heeft een nieuwe kaart. Ga ervan genieten, is ons devies.
  • Ook BROOKS gaat zich te buiten deze zondag, tijdens de ‘Boozy Brunch’. Denk volle glazen in de hand en een eindeloos burgermenu, van klassieke cheeseburger tot aan een veggie variant. En ja, ook de mini-brookies hebben hier volop entertainment.
  • The Sunday Roast Club van The Chippy is terug! En dat betekent genieten van gebraad, Yorkshire puddings en bovenal: je buik voleten…
  • En voor iedereen die weer eens wat nieuws wil uitproberen: wij hebben natuurlijk weer een ‘Tip 10 – Newbies‘ uit de maand februari voor je klaarstaan. Enjoy it while you can!
Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!