De werkweek zit er (bijna) op dus is het tijd om plannen te maken voor het weekend! Hierbij onze weekendguide van deze week en er zijn genoeg leuke dingen om te doen. Happy weekend!

  • Vrijdag kun je naar Rooftop Sessions bij The SkyLounge. Een avond vol fijne live muziek, cocktails en natuurlijk een prachtig uitzicht over de stad.
  • Muziek is een van de 3 pijlers van het W hotel. In de lounge introduceren ze op vrijdag daarom Invite at W Amsterdam. Dit moet een avond worden met de beste beats , champagne, cocktails en niet te vergeten ook hier kun je genieten van het uitzicht.

  • Sinds week is bar The Tailor in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky officieel geopend. In deze prachtige bar drink je de mooiste cocktails en kun je genieten van een goed glas wijn en een lekkere barbite.
  • Iedere 3e zondag van de maand staat Museum Market op het Museumplein. Op deze markt vind je vele kraampjes met producten van lokale designers maar ook vele stands en foodtrucks met lekker eten en drinken.
  • Zondagmiddag kun je bij Visaandeschelde genieten van Oestersaandeschelde. Tijdens dit event krijg je een half dozijn oesters en een mooi glas blanc de blanc voor maar 10 Euro.
  • Zondag staat de NeighbourFood Market op het Westergasterrein, ditmaal The Wine Special. Extra aandacht dus voor lekkere wijnen uit heel Europa. Maar natuurlijk staan er ook andere kraampjes van de lokale ambachten kun je lekker eten en drankjes kopen, veelal biologisch, om ter plaatse op te eten of mee te nemen voor thuis.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!