Het weekend is begonnen en dus is het tijd voor leuke dingen! Hierbij onze tips voor deze week:

  • Het is de eerste vrijdag van de maand dus dat betekent dat het weer tijd is voor Happy Oyster Hour bij East57.
  • Zaterdag is het weer tijd voor het jaarlijkse event The Spirit of Amsterdam. Dit Internationale Whisky event vindt plaats in de Zuiderkerk en biedt de gelegenheid om meer dan 500 verschillende soorten whisky te proeven.
  • Mossel & Gin opent zaterdag in samenwerking met The Cut Throut THE SNACKBAR. Om de opening van deze nieuwe spot te vieren organiseren ze een kleine party met vooral veel Gin, cocktails, lekkere muziek en niet te vergeten: Barbers!

  • Zaterdag opent de eerste FOL Popcorn store in Amsterdam. In deze winkel draait het zoals de naam al doet vermoeden allemaal om popcorn. En dan niet de reguliere smaken maar denk cappuccino, witte chocolade, Chili peper, After 8 en nog veel meer.
  • Deze zondag staat de Sunday Market weer in de Westergasfabriek. Struin langs de verschillende kraampjes met lekker eten en drinken en geniet van een relaxte zondagmiddag.
  • Michiel van der Eerde en Ramon Beuk gaan zondag samen de strijd aan tijdens de eerste editie van BACK2BACK bij BAUT ZUIDAS. Elke chef kiest 2 favoriete ingrediënten waarna deze 4 ingrediënten in totaal de basis vormen van het 5 gangen menu’s waar de heren hun eigen twist aan geven. Het is aan de gasten om te kiezen welke chef het lekkerste menu heeft gekookt. May the best chef win…
  • Test zondag je kennis over eten tijdens de Chef’s Podium Foodquiz. Tijdens deze quiz gaat het niet alleen om de vragen goed te beantwoorden maar ga je ook een aantal ingrediënten blind proeven.
  • Zin om eens iets anders te doen in het weekend? Ga voor pingpongen bij Radion. In samenwerking met Daily Social staan er 10 pingpongtafels waar je je helemaal kunt uitleven. Natuurlijk inclusief drankjes, hapjes en beats!

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar.