De eerste werkweek van het jaar zit er bijna op dus wij kijken net als jij alvast uit naar het weekend! We hebben de leukste dingen voor de komende dagen weer op een rijtje gezet voor je. Happy weekend!

  • Begin het weekend goed met Friday Proast bij THE ROASTROOM. In THE ROASTBAR wordt het nieuwe jaar goed gestart met ijskoude Warsteiner biertjes, lekkere bites, hamburgers en op de achtergrond live muziek van de saxofonist.
  • Frits heft vrijdag het glas op het nieuwe jaar. Zoals altijd weer op een nieuwe locatie maar deze borrel staat altijd garant voor veel gezelligheid en lekkere muziek. Check Frits voor de geheime locatie van deze week en vergeet je dansschoenen niet!
  • Deze week heeft Atelier haar deuren geopend. Om dit te vieren pakken ze vrijdag extra uit voor hun eerste vrijdagmiddagborrel en zijn de drankjes voor deze gelegenheid extra gunstig geprijst. Check it out!
  • Zaterdag en zondag is het weer movienight at the pool in het Marnixbad. Dit weekend laten ze 2 topfilms zien namelijk Intouchables en The Notebook.
  • Heb jij ook behoefte aan extra gezond eten na de feestdagen? Begin het nieuwe jaar dan goed en check onze tip 10 met de leukste gezonde zaken van de stad.
  • Je kunt nog even genieten van Amsterdam Light Festival. Kunstenaars toveren onze stad om tot een ware lichtstad tijdens dit festival. Je kunt de projecties vanaf het water bekijken of maak een mooie wandeling door de stad.
  • Bilder & de Clerq is terug van weggeweest! Ze openen dit weekend weer op de plek waar het ooit allemaal begon: op de hoek van de Bilderdijkstraat en de Clerqstraat.
  • In 2015 zijn ongelofelijk veel geweldige restaurants geopend in Amsterdam. Heb jij ze al allemaal geprobeerd? We hebben onze favorieten nieuwkomers van 2015 voor je op een rijtje gezet dus als je nog wat nieuws wil proberen check dan onze tip 10 of je ze al allemaal hebt getest!
  • Zondag kun je uitgebreid brunchen bij Pronto! Deze boozy brunch is een samenwerking van bar Americano en The Faboulous Shakerboys dus lekker eten en geweldige cocktails. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier de uitgebreide review.

Pronto Americano Catch52

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar.