Wat doe je als je ontdekt hebt dat je eigenlijk niet gelukkig wordt van het leven waarvoor je zo hard gestudeerd hebt? Juist, stoppen waar je mee bezig bent en je hart gaan volgen.. Het overkwam Hilde. In het verleden juriste in Den Haag, nu tegenwoordig succesvolle horeca onderneemster. Samen met partner Jurre rijdt ze sinds 2015 met een vintage food truck het hele land door om iedereen te voorzien van rijkelijk gevulde verse wraps. Vervolgens doet er zich een unieke mogelijkheid voor:  in samenwerking met Good To Go kan Wrap ‘n’ Rolling een kiosk betrekken op het Kwakersplein in Amsterdam. Et voilà, de Wrap ‘n’ Rolling pop-up is geboren! En omdat we natuurlijk zo nieuwsgierig zijn aangelegd, moesten we hier gewoon eventjes een kijkje gaan nemen.

In het culinaire hart van Amsterdam, Oud West (Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen), kun je sinds begin januari wraps van Wrap ‘n’ Rolling afhalen of natuurlijk daar opeten. Je moet er wel rekening mee houden dat je ze – à la food truck idee-  aan de kiosk besteld. Een warm plekje binnen is er niet. Wel kun je ook gewoon warm thuis blijven en de wraps via Uber eats of Deliveroo bestellen. Het uitgangspunt blijft hetzelfde: je moet deze wraps een keer proeven!

Wrap and Rolling ingepakt in tas

Wij zijn helemaal fan van de Cajun Chicken wrap met biologische kippendijen, zoete aardappel, salsa, feta, sla én avocado. Ja, ik zei het al eerder: deze wraps zijn rijkelijk gevuld. Wij hopen echt dat jullie nog eventjes bij ons blijven. Hilde en Jurre overwinteren sowieso nog tot en met februari op het Kwakersplein.

Wraps and Rolling Catch52 Judith

>>> Voor nog meer thuisbezorgd of afhaal opties, check je onze Tip 10-Gemaksprakken.

Wrap ‘n’ Rolling

Kwakersplein 108K

Iedere dag van 8:00 – 15:00 & 17:00 – 21:00