Braai Amsterdam Westerpark spareribs

Ok, die titel moeten we misschien wel even wat verduidelijken: je kon natuurlijk al overal en nergens spareribs eten van Braai. Zij waren één van de eerste adressen in de stad die met hun kiosk een vaste stek openden, met als doel om vooral te bezorgen. Slim gespeeld, laten we het zo zeggen, aangezien bezorgen de toekomst schijnt te zijn.

Maar soms heb je gewoon ook wel eens de behoefte om eruit te gaan: thuis blijven zitten is ook zo wat. Nou, dan kun je dus voortaan bijvoorbeeld ook naar Braai 2.0, om daar te genieten van spareribs. En ze zijn er nog even lekker als we altijd al van hun gewend zijn. Maar zittend op het terras, tja, dan smaakt het gewoon net even iets lekkerder. In de Van Limburg Stirumstraat zit namelijk een nieuwe vestiging van Braai. Mét restaurant en dus met terras.

Het principe is simpel: je gaat zitten, je bekijkt de kaart, en daarna is het een kwestie van bestellen aan de bar. Je drinken én eten, that is. Het ‘bezorg’-DNA zit namelijk ook een klein beetje in deze nieuwe zaak ingebakken: het is namelijk self-service. Een buzzer geeft het aan zodra je bestelling klaar is. Het eten zelf is exact datgene dat je van Braai verwacht: gerechten van de braai, met echt als grote uitschieter hun spareribs. Die zijn gewoon meer dan goed!

Grote voordeel van de nieuwe locatie ten opzichte van de kiosk aan de Amstelveenseweg is dat ze aan de Van Limburg Stirumstraat alcohol mogen serveren. Zo wordt Braai 2.0 met recht ‘a place to meet, to talk and to enjoy the good things in life’.

>>> Braai staat uiteraard ook in onze ‘Tip 10 – Thuisbezorgd in Amsterdam’. Check hier de hele lijst!

Braai

Van Limburg Stirumstraat 14A