Wij houden wel van een lekker stuk vlees, dat hebben jullie inmiddels vast wel door. We zijn dan ook vanaf de start al fan van Cannibale Royale. Vlees, vlees en nog eens vlees, in alle soorten en maten, als het maar lekker mals is. Begonnen op de Handboogstraat, het vervolg op de Ruysdaelkade en nu is het tijd voor een derde locatie. Op de Wallen!

Burgers, spareribs, t-bone, bavette of steak. Ze hebben ’t allemaal. Wij hopen tenminste dat ze dezelfde kaart meenemen naar deze nieuwe stek. Ook het interieur is wat ons betreft een blijvertje, dat spooky-weirde is wel leuk, en een lekkere tegenhanger van het cleane en industriele wat je nu veel ziet. Maar het meeste hopen we dat ze net als de andere vestigingen ook tot midden in de nacht open zijn. Want wat is er lekkerder dan rond middernacht een burgertje naar binnen schuiven, omdat je bent gaan borrelen zonder een goed bodempje? Want als je veel honger hebt is er niets lekkerder dan die goed te stillen. Bij Cannibale, dus.

Voor de eigenaren van dit inmiddels beginnende vleesimperium was het altijd al een grote droom om een vestiging op de Wallen te openen. Want hoewel vergeven door de toeristen is het ook één van de mooiste stukjes van de stad. Zonde dat Amsterdammers er eigenlijk niet vaak komen. Hopelijk komt daar met Cannibale verandering in!

Cannibale Royale
Lange Niezel

Fotocredits: Cannibale Royale
Naar verwachting gaat Cannibale Royale op de Wallen half mei open. 

>>> Burgers! Burgers! Burgers! Nog meer trek gekregen in vlees? Check ook onze Tip 10 – Let’s Meat.