Catch52 De Drie Graefjes carrot cake

Vet leuk, vet gezellig en vet lekker! En na een bezoekje aan de Drie Graefjes ontstaat er ook wel wat vet op die billen, ja. Want allemachtig, die cream cheese frosting is in royale hoeveelheden aanwezig op mijn cake. Hemels.

Ha, het maakt dus niet uit of je gaat voor de Red Velvet cake, Carrot cake of de Hummingbird cake, aangezien de cream cheese frosting op alle drie aanwezig is. En dan heb ik het nog niet eens over de New York Cheesecake, Strawberry Swirl Cheesecake of de Chocolate Swirl Cheesecake. Yes, als liefhebber van een laagje mascarpone-roomkaas-monchou zit je hier goed. Laat ik dat nou net zijn, natuurlijk. Dus ik kon bij de Drie Graefjes mijn hart ophalen. De Carrot cake kwam voor mij als winnaar uit de bus, omdat de cake goed gevuld is met grove stukken wortel en met -verrassend, maar lekker- ananas. Tussendoor proef je trouwens ook subtiel wat pecan nootjes. Vet goede keuze!

De serveerster was lichtelijk verbaasd toen we naast onze stukken taart ook nog een tosti geitenkaas en de quiche bestelden. Ze was nog verbaasder toen we ook alles, tot de laatste kruimel, op hadden gekregen. Als iets bevalt en lekker is kun je er van blijven genieten bleek ook maar weer eens in dit geval. De hartige taart was gemaakt met mozzarella (cheese again!) en verschillende verse groenten.

De Drie Graefjes Catch52 quiche hartige taart
De Drie Graefjes: tested and approved!

>>> Wil je nog meer hippe taart-tenten in de stad ontdekken? Wij liepen eerder Betty Blue tegen het lijf en waren opslag in love.

De Drie Graefjes 

Rokin 130