Zo af en toe komt er een kans voorbij om op een unieke locatie te gaan eten en dan moet je die natuurlijk met beide handen aangrijpen. Deze mogelijk doet zich nu voor bij de Hortus Botanicus. Deze prachtige botanische tuin, midden in Amsterdam, is een van de oudste tuinen ter wereld en bestaat al sinds 1638. Op deze bijzondere plek kun je op donderdag 4, 11 en 18 augustus genieten van een food & beer pairing diner. Dit speciale menu bestaat uit 3 gangen met bijpassende biertjes van Lowlander bier. Klinkt goed toch?

Je moet dus wel van een biertje houden want Lowlander bier belooft je hier een proeverij met verschillende biertjes te serveren. De speciale biersoorten worden gebrouwen met toevoeging van veel bijzondere kruiden en specerijen. Zo hebben ze een White Ale die gebrouwen wordt met Curaçao sinaasappel, vlierbloesem en kamille. Wordt de I.P.A. gebrouwen met koriander en witte thee en wordt Poorter gemaakt met vanille en zoethout.

Mocht je dinnerdate nu geen bierliefhebber zijn van het eerste uur dan is, als je het mij vraagt, alleen al de locatie zeker de moeite waard om hier eens aan te schuiven.  Check hier de Facebookpagina voor meer informatie over het diner, Lowlander bier en natuurlijk de mogelijkheid om je tafel te reserveren.

Hortus Botanicus Amsterdam
Plantage Middenlaan 2a

>>> We hebben nog veel meer bijzondere locaties waar je een vorkje kunt prikken. Wat dacht je van onze Tip 10 – dinner with a view?