Dum Dum Palace restaurant Zeedijk patat rendang

Ja hallo, nu hebben we je aandacht wel he? En dat komt goed uit, want we gaan je linea recta doorsturen naar de Zeedijk. Vergeet de kapsalon, vergeet de speciaal, vergeet het ordinaire patatje mét: van nu af aan gaan we met z’n alleen voor het patatje rendang!

Dit comfort food pur sang is verkrijgbaar bij Dum Dum Palace, dat een paar maanden geleden haar deuren opende aan deze befaamde Amsterdamse straat. En wij hebben er inmiddels al een paar van achter onze kiezen, en are still eager for more! Denk goudgele knisperige patattekes, botermalse hartverwarmende rendang en bovenop een klodder atjarmayonaise… voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt een ‘must try’ en vooral een ‘eat as often as you can’.

Voor iedereen die niet van patat of rendang houdt…. nee laten we het anders zeggen: voor iedereen die nog meer wil eten: ook dat komt goed bij Dum Dum Palace. Er staat namelijk nog veel meer Aziatisch lekkers op de kaart. Aanraders zijn sowieso de Char Sui Bun (het populaire kleffe broodjes met geroosters varkensvlees), de huisgemaakte dumplings en de sticky chicken wings met ‘hotmamahot’ kleefsaus. Oftewel: eat your heart out!

>>> Toe aan nog meer Oosters eetplezier in je leven? Vorig jaar maakten wij een ‘Tip 10 – Chinatown’. Nog steeds de moeite waard!

Dum Dum Palace

Zeedijk 37

PS: Oh ja, de cocktails hier zijn ook niet onverdienstelijk. Een prima hang-out dus ergens op een avondje op (boeven)pad!