AmsterdamFM Amsterdam Light Tip Eva Oppel

Voor één keer waren de rollen eens omgedraaid tijdens de woensdageditie van Amsterdam Light op de regionale radiozender Amsterdam FM. En dat betekende dus dat Marianne achter de knoppen zat en presentator Eva Oppel het bourgondische gedeelte van de radioshow voor haar rekening nam. Inclusief een Tip 10-lijst met al haar favorieten. En dat is me toch een lekker lijstje van een lekker meisje…

Meer horen over de Tip 10? Wij vertellen er elke woensdag rond 11:45 uur meer over op Amsterdam FM. Met dit keer dus Eva in de hoofdrol! Luister hier de uitzending terug.

  • Café De Ceuvel – Vakantie in eigen stad! Van ontbijt, lunch naar diner en tussendoor zwemmen, nooit meer naar huis…
  • De Bajes – Het allereerste street art restaurant van Amsterdam! Genieten van kunst, eten en drinken aan het Rembrandtplein…
  • Auberge Jean & Marie – Oftewel Jan en Marije die je hartelijk ontvangen in hun prachtige restaurant in de Albert Cuypstraat. De smaaksensatie die je absoluut moet proberen is de steak tartare met rosé en dat onder het genot van Franse muziek…
  • Bistrot Neuf – Vanwege de Brioche Neuf. Heeft verder geen uitleg nodig!
  • Stadscafé Van Kerkwijk – Verborgen in/aan de Nes is deze heerlijk knusse huiskamer met een wisselend dag menu met heerlijk eten en drinken…
  • Local Hero – De lokale held van de Baarsjes & Bolo met aanrader de smoothie met pindakaas.
  • Selma’s Bakery – Geniet van de taartjes in deze zogenoemde Nordic Bakery.
  • Terrasmus – Op dit heerlijke terras in het Erasmuspark kun je genieten van het verse en beste uit de buurt. Van een acaibowl tot een geitenkaas tosti, heerlijk koffies, maar ook wijn, bier en ander plezier!
  • Buurman & Buurman – Heerlijke pizza’s met gezelligheid alsof je bij je buren eet, een knus en betaalbaar pareltje in Bos & Lommer.
  • Poké Perfect – Voor alle sushi (bowl) lovers in Amsterdam! Geniet van deze heerlijke bowls voor lunch of diner. Ik bestel hier zelf eens per week / 2 weken.

De Tip-lijst. Een lijst die normaal samengesteld wordt door de fanatieke Catch-lezer. Maar dit keer dus door niemand minder dan Eva Oppel, dé mastermind achter het radioprogramma Amsterdam Light op Amsterdam FM. Ook haar tips zijn namelijk goud waard! Volg de avonturen van Eva ook via Instagram!

Heb jij een origineel onderwerp voor een Tip 10? Of ‘gewoon’ een gouden tip? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!