Floor17 Ramada Hotel Amsterdam airbubble dakterras

Een schaatsbaan, een buitenbioscoop, een curlingbaan, niets lijkt te gek te zijn voor het Ramada Hotel aan de rand van het Rembrandtpark. Dus verbaasde het ons niets dat ze binnenkort weer met een bijzondere stunt komen op een van de dakterrassen met het mooiste uitzicht over de stad. Namelijk een airbubble. Om in te slapen onder de sterren.

Van 12 mei tot en met 10 juni richten de mensen van Floor17 een volledige hotelkamer voor je in op 85 meter hoogte. In samenwerking met het populaire meubelmerk MADE. Inclusief een privéterras met misschien wel een van de meest spectaculaire uitzichten over de stad. En een ontbijt al dan niet op bed. Oftewel: de airbubble heeft alle ingredienten in zich voor een romantische getaway in, tja, je eigen bubbel. En dat allemaal voor het luttele bedrag van 270 euro (tja, het is en blijft Amsterdam hè…).

Oh ja, en mochten we onverhoopt nou toch een typisch Hollandse zomer voor de kiezen krijgen: geen nood, de bubbelkamer is verwarmd. Al kun je natuurlijk ook altijd gewoon wat dichter tegen elkaar kruipen.

>>> We vroegen Chef Inan Sahin van het restaurant Floor 17 eerder al het hemd van het lijf aan onze Chef’s Table. En geloof ons, dat was genieten!

Floor17 – Ramada Hotel Amsterdam

Staalmeesterslaan 410