Asian food. I just love it. Alle soorten, alle maten, alle landen, alle streken, all of it. Ik weet niet wat het precies is, maar of het eten nou uit China, Thailand of Indonesie komt, I love it all. Je kunt je dus voorstellen hoe blij ik was toen ik vorig jaar hoorde dat happyhappyjoyjoy opende. En vanaf het begin leek het al een succes: avond na avond een stampensvolle zaak. Inmiddels ben ik er al een paar keer geweest en eigenlijk geen enkele keer teleurgesteld.

Natuurlijk, iedereen heeft zo zijn eigen adresjes voor de beste tom kha kai of dim sum, maar het is juist zo heerlijk dat je het hier allemaal in één keer kunt bestellen. Zin in Thaise viskoekjes maar óók in baos, Vietnamese gehaktballetjes en curry? Bij happyhappyjoyjoy hoef je niet te kiezen. En nog heerlijker: het is ook allemaal écht lekker. Wat ik zeg: de beste pad thai van de stad vind je vast bij je vaste Thaise adresje, maar bij happyhappyjoyjoy is er helemaal niets mis mee. Mijn favoriet? De Thaise viskoekjes. Altijd twee porties, altijd schoon op. Een lekker biertje erbij, en Asian foodlovers hebben echt een hele prima avond.

happyhappyjoyjoy amsterdam 1

Dus hoe leuk is het dat happyhappyjoyjoy gewoon nóg een vestiging opent? Het is nog niet helemaal bekend waar en wanneer (we verwachten in mei), maar dat het in Oost is, is in elk geval zeker. Sinds de opening is de zaak aan de Bilderdijkstraat gewoon iedere avond vol, en een tweede vestiging is dan ook heel erg welkom. Wij zijn er happy mee!

happyhappyjoyjoy
Bilderdijkstraat 158
Opening soon in Oost