Het Bosch @ The Waterfront Amsterdam restaurant

Voor iedereen die last heeft van de typische zondagblues: nergens voor nodig! Mocht je nog behoefte hebben aan wat afleiding, dan kun je bijvoorbeeld gewoon je heil zoeken aan de waterkant. Die van De Nieuwe Meer om precies te zijn. Restaurant Het Bosch vierde dit weekend tussen de regendruppels door namelijk de zomer. In stijl, that is. Tijdens het jaarlijkse Chill & Groove.

Wat staat je te wachten: muziek en eten. Oh ja, en die waterkant natuurlijk. Ook dit jaar hebben ze wederom een aantal topchefs weten te strikken om je te voorzien van acht gangen zomerse happen. Naast Lars Scharp van culinair gastheer Het Bosch zijn dat om precies te zijn Julius Jaspers (Happyhappyjoyjoy), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**) en Wessel Ruijmgaart (De Kersentuin). Kwestie van aftoppen met GT’s, wijn of gewoon een fles champagne, en het leven lacht je toe.

Toe aan een portie likkebaarden? Komt ‘ie…

Het Bosch @ The Waterfront Amsterdam restaurant De Kersentuin Wessel Ruijmgaart

Ceviche van zeebaars en artisjok (Wessel Ruijmgaart, De Kersentuin)

Het Bosch @ The Waterfront Amsterdam restaurant

Brandade van krab met inktvismayo (Lars Scharp, Het Bosch)

Het Bosch @ The Waterfront Julius Jaspers Happyhappyjoyjoy

Curry met groentjes en boerderijkip (Julius Jaspers, HappyHappyJoyJoy)

Het Bosch @ The Waterfront Ciel Bleu Onno Kokmeijer

Waterzooi van paling en waterkers (Onno Kokmeijer, Ciel Bleu**)

Het Bosch @ The Waterfront De Kersentuin Wessel Ruijmgaart

Beemster lamsschouder en navarin (Wessel Ruijmgaart, De Kersentuin)

>>> Het Bosch is overigens ook op andere dagen een plek om in gedachten te houden. Voor een romantisch diner bijvoorbeeld. Dat schreven wij er eerder over!

Het Bosch @ The Waterfront

Jollenpad 10

PS: en trek je niets aan van die potentiële regendruppels. Alles wat net gevallen is, valt straks niet meer!