Het is weer tijd voor weekend en dus tijd om leuke dingen te doen. Keuze genoeg weer de aankomende dagen. We hebben de leukste dingen voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

  • Het is de laatste vrijdag van de maand dus weer tijd voor Edelwise! En wist je al dat je voorafgaand aan het dansfestijn kun je ook lekker eten bij Edel? Reserveer hier je tafeltje.
  • Deze week is de nieuwe James Bond film Spectre in premiere gegaan. Ter ere daarvan deze vrijdag de 007 edition van  Vodka Vriday bij Bluespoon. Want de bekendste Vodka cocktail blijft toch de vodka martini “shaken not stirred”.
  • Paper Planes heeft weer een nieuw onderkomen gevonden en is de komende tijd te vinden in Nacional. Dus we hebben er weer een leuke nieuwe brunch spot bij.
  • Dit weekend viert Tapmarin haar 45e verjaardag. Wij hebben er recent een gezellige avond gehad. Lees hier wat wij van deze kroeg 2.0 vinden.
  • Het is dit weekend Halloween en gaat niet aan ons voorbij. Zo zijn er divers events die is het teken staan van dit feest. Wat dacht je van de cocktail evening bij hotel Gustafson, of de Black out returns night van Door74, The expats Halloween Masquerade bij Club ABE en Halloween bij Boi Boi?
  • Oktober was een vruchtbare maand voor de Amsterdamse horeca want er zijn maarliefst 16 nieuwe zaken geopend. Wat dacht je van Gin Neo, Mr Porter en Grand Café Krasnapolsky? Maar er is nog veel meer, check hier het hele overzicht van nieuwkomers.
Grand Café Krasnapolsky - Hors d'Oeuvre Bar

Grand Café Krasnapolsky – Hors d’Oeuvre Bar

  • Graceland Bar-B-Q is nu bijna een jaar open en dat gaan ze zondag vieren. Als authentic American BBQ joint’/ cowboy schuur/ stads-saloon doen ze dit in stijl met een ‘Redneck Rodeo’. Tijdens deze Rodeo trakteren ze op: bull riding op een rodeo stier;  cowboy spelen in een schiettent; kracht patsen bij de Kop van jut; heel veel live muziek; schminken voor de kinderen; tot slot kun je een tatoeage van Schiffmacher & Veldhoen winnen, die zondag ‘live’ gezet wordt.
  • BAUTZUID organiseert zondag het indoor oesterfest. Na het succesvolle zomer oesterfest is het nu tijd voor de indoor editie. Alle oesters zijn € 0,99 en je hebt keuze uit de traditionele Franse bereiding met vinaigrette, maar ook een mooie Nederlandse variant met komkommer en appel, een Aziatische met peper en koriander of warme oesters. Keuze genoeg dus!
  • The Hoxton organiseert zondagmiddag samen met The wandering wine bar een wijnproeverij. Deze proeverij is voor de liefhebber die graag op een relaxte manier nieuwe wijn wil leren kennen en vooral een gezellige zondagmiddag wil hebben.
  • Hotel De Hallen organiseert nog tot en met zondag “zolder47”. Een pop-up store concept waar je vintage meubelstukken en accessoires kunt vinden maar ook fashion en lifestyle producten. Zo zijn er couture en ready to wear stukken van Claes Iversen en zijn merken zoals 2F1L, Tete de Bois, Dutchdeluxes en Malle w. Trousseau aanwezig met hun unieke producten.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!