Heerlijk, het weekend is begonnen. En ook dit weekend is er weer meer dan genoeg te doen! Zo kun je vanmiddag lokale biertjes proeven bij Van de Buurt in BoLo. Vanaf 16.00 uur is er een bierproeverij in dit buurtrestaurant, van Amsterdamse Brouwerij De 7 Deugden. Natuurlijk inclusief bijpassende hapjes!

Zaterdag en zondag is het weer tijd voor 24H Noord, en dat betekent dat je 24 uur lang kunt genieten van al het moois dat dit stadsdeel te bieden heeft. Zaterdag kun je brunchen in de IJhallen, het eten wordt verzocht door alle horecagelegenheden die de afgelopen jaren de NDSM Werf hip en happening hebben gemaakt. Denk aan Noorderlicht, IJkantine en Loetje. Zondag kun je bij Pllek prima herstellen van een avond stappen tijdens het Classical Detox Breakfast. Een uitgebreid biologisch ontbijt terwijl je luistert naar klassieke muziek. Als dat niet relexed bijkomen is!

Mocht Noord nou net iets te ver weg voor je zijn, kun je zondag ook relaxen tijdens de Pure Markt in Park Frankendael. Of nog één keer naar de Rollende Keukens in het Amsterdamse Bos natuurlijk. Ze staan er voor de laaste keer!

Jullie nog tips voor het weekend? Leave a reply!