Uitgelicht standaard

Thank god it’s friday! En wat is er weer veel leuks te doen in 020 dit weekend.

  • In Amerika kennen ze het al jaren: een progressive dinner party of running dinner. Het concept is simpel: een diner wat bestaat uit meerdere gangen, iedere gang geserveerd bij iemand anders thuis. Amsterdam kan natuurlijk niet achterblijven en zaterdag is dan ook het Running Dinner Amsterdam. Met als afsluiter een knallende eindparty in de kroeg. 
  • Altijd al willen weten hoe het is om zelf een restaurant te runnen? Daarvoor hebben we gelukkig Restaurant Day: voor één dag je eigen pop-up. Via de kaart op de website en de app zien anderen dat je open bent. Geen zin in restaurantje spelen? Je kunt natuurlijk ook alle eendagsrestaurants aflopen. Wie weet wat voor verrassingen je tegenkomt!
  • De Bakkerswinkel in het Westerpark is zaterdag ook aan het pop-uppen: Brood & Wijn is een nieuw initiatief van de oprichter van de Bakkerswinkel, waarbij brood als de koning van de tafel de hoofdrol speelt. Er is nog plek!
  • Johannes is niet meer. Gelukkig hebben we nog de bijzondere documentaire van Bianca Tan: De Keuken van Johannes die zaterdag in première gaat in Rialto. Gaat dat zien!