Yesssssssss, het is weekend en tijd voor leuke dingen! Keuze genoeg dit weekend dus veel plezier!!

 • Beats, Bites & Belvedere! Het is al weer tijd voor de tweede editie van Vodka Vriday bij Bar Blue Spoon van het Andaz Hotel. Een goede start van je weekend, vrijdag tussen 18.00-22.00 krijg je hier heerlijke vodka cocktails en een lekkere beat van de DJ op de achtergrond.
 • Frits Amsterdam organiseert op vrijdag weer een vrij-mi-bo, altijd op een andere locatie en dit keer hebben ze gekozen voor het Blauwe Theehuis.
 • Vrijdag is het weer tijd voor Edelwise in Edel.
 • The Lobby organiseert zaterdag Fine wine & Swine. Een avond laat dineren (reseveringen 0.00 – 01.00) met het populaire procureurstuk in de hoofdrol. Wat kan je verwachten; een 3 gangen menu met als pronkstuk procureur, speciaal voor deze avond geselecteerde wijnen en cocktails en een after-hours speakeasy vibe.panache
 • Het voorjaar is begonnen dus op zondag de eerste Pure markt van dit jaar in Park Frankendael. Op deze markt vind je meer dan 100 kraampjes waar ambachtelijke producten worden verkocht op het gebied van eten en drinken.
 • Zaterdag kun je naar de Local Goods Market in De Hallen. Hier kun je allerlei producten (food & non-food) krijgen die in Amsterdam gemaakt worden. Ga aansluitend nog een hapje te eten bij een van de vele standjes van De Hallen of pak een filmpje bij de Filmhallen.
 • Deze week hebben weer een paar mooie newbies de deuren geopend, o.a. Café PanacheVenster 33, De Kleine Valk en de Seafoodbar aan het Spui en ze zijn zeker de moeite waard om ze uit te proberen! Check ook onze Tip 10 voor meer nieuwe restaurants.
 • Zaterdag is het Earth Hour maar hoe kun je als restaurant een uur lang je steentje bijdragen aan dit initiatief als je zaak vol zit? Daar heeft 5&33 iets moois voor bedacht: alle lichten uit, overal de kaarsen aan en om de sfeer er helemaal in te houden een akoestisch optreden van Julia van der Toorn, je kent haar als winnares van The Voice of Holland. Niet alleen een nobel initiatief maar ook nog eens super romantisch!
 • Brouwerij Troost bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd! Tussen 14.00 en 17.00 kun je aanschuiven om diverse biertjes te proeven en presenteren ze ook een aantal nieuwe biertjes.
 • De laatste dagen zijn geteld dat BAUT aan de Wibautstraat open is dus pak je kans nu het nog kan, daarna moet je een aantal weken wachten voordat de nieuwe locatie open gaat. Op vrijdag tevens de laatste editie van Bar BAUT.
 • Zondag is er een Sunday Roast bij Speijkervet. Voor slechts €17,50 kun je genieten van een Bonte Bentheimer met onder meer zoete aardappel en huisgemaakt zuur.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!