Yesssss…..weekend! Het was maar een korte werkweek maar we zijn blij dat het weer weekend is. We hebben weer wat leuke tips voor jullie op een rijtje gezet:

  • Oester- en wijnliefhebbers kunnen vrijdag hun hart ophalen bij East57. Tijdens het Happy Hour zijn de oesters EUR 1,- en heb je keuze uit ruim 100 mooie wijnen van de wijnkaart.
  • Zaterdag kun je naar de Local Goods Market in De Hallen. Hier kun je allerlei producten (food & non-food) krijgen die in Amsterdam gemaakt worden. Dit keer een speciale vintage editie van de markt. Ga aansluitend nog een hapje te eten bij een van de vele standjes van De Hallen of pak een filmpje bij de Filmhallen.
  • Zondag is het Wereldlachdag. Ter ere hiervan deelt Restaurant Herengracht op deze dag van 14.00-18.00 gratis bitterballen uit aan rondvarende gasten en bezoekers van de Herengracht. Herengracht gaat op deze vrolijke dag het bootcateringseizoen feestelijk inluiden en introduceert hun bootcateringmenu. Want iedereen lacht toch meer als we weer over de grachten kunnen varen met lekkere hapjes en drankjes?
  • Zondag kun je deelnemen aan de WijnSpijs Culinaire Wandeling door de Pijp.  Eten is sowieso een feest in De Pijp. Nergens zijn zo veel uiteenlopende keukens te vinden en tegelijkertijd zo veel hippe hotspots. Heerlijk om na een middagje “Cuyp” je lekker te laten verwennen in één van de mooie wijn-spijs restaurants. Tussen 12.00-17.00 bezoek je alle deelnemende restaurants: Simpel, Par Hasard, Americano, Oresti’s Taverna, Volt, Barrique en Boca’s.
  • Remise47 start zondag met een speciaal lobster menu. Je kunt 2 weken lang heerlijke a la carte gerechten bestellen zoals lobster met citrus mayonaise of met truffel risotto maar ook onbeperkt kreeft eten voor €65,-.
  • Zondag is het Sunday market op het Westergasterrein. Lekker struinen langs de vele kraampjes waar creatievelingen hun ontwerpen presenteren op het gebied van interior design, mode, kunst en accessoires maar waar je ook terecht kunt voor lekker biologisch eten en drinken.
  • Zin om eens een nieuw restaurant uit te proberen? Check dan hier de leukste nieuwkomers van de maand april.

Fijn weekend!!

Weekendtips - Friyay (Herengracht)

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!