Yessssss! Het is weer weekend en deze komende dagen zal de stad volledig bruisen want het is weer ADE! Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog genoeg andere leuke dingen te doen. Veel plezier!

  • Het is dit hele weekend ADE dus je weet wat dat betekent: de hele stad bruist en overal leuke feestjes en borrels! Check de site van ADE voor last minute kaartjes of probeer het Ticketswap want de meeste feestjes zijn al uitverkocht.
  • Is het niet gelukt om een kaartje voor ADE te bemachtigen maar wil je wel de sfeer proeven ga dan naar een van de vele hotelbars of cocktailbars in de stad. Ook hier zal het dit weekend zeer gezellig zijn.
  • Deze week zijn de beste bars van de wereld bekend gemaakt en vol trots kunnen we zeggen dat in deze lijst 2 prachtige Amsterdamse bars zijn opgenomen namelijk Door74 en Tales & Spirit. Beide zijn echt een bezoekje waard.
  • Dit weekend kun je “Fijnproeven”. Een concept van top restaurants waarbij je kunt genieten van een gastronomisch 3 gangen menu voor slechts 37,50. In Amsterdam doen restaurants als Yamazato, Bolenius, Het Bosch, Bord’Eau, La Rive, The Roast Room, Vis aan de Schelde en Ciel Bleu mee.
  • Brunchen is altijd een goed idee in het weekend, of je nu wil uitbrakken van je feestje of zin hebt in een lazy Sunday in Amsterdam zijn er plekke genoeg waar je dit kunt doen. We hebben de leukste plekken voor je op een rijtje gezet in onze tip 10 brunch in Amsterdam.
  • Op zaterdag kun je naar de Mercator Markt. Deze gezellige buurtmarkt vind een keer per maand plaats op het Mercatorplein.
  • Zaterdag en zondag is het neighbourhood food market op het Westergasterrein. Bij de vele kraampjes van de lokale ambachten kun je lekker eten en drankjes kopen, veelal biologisch, om ter plaatse op te eten of mee te nemen voor thuis.
  • Deze hele week is het weer Cinekid festival met een breed scala aan voorstellingen op diverse locaties. Check de site voor meer informatie.
  • Americano pakt dit weekend uit met The New York Brunch. Wat kun je hier verwachten? Een 3 gangen menu met signature dishes, veel wijn, champagne en New York style entertainment.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!Weekend cocktail bar Gastrobar oriental