Omdat de stad langzamerhand roze begint te kleuren, draait het dit weekend eigenlijk maar om een ding. Namelijk verkoeling zoeken op en rond het water, tijdens de welbekende Canal Parade. Of zaterdagavond uit je stekker op het Amstelveld.

Maar omdat we dat eigenlijk toch wel iets te voor de hand vinden liggen, hebben we gelukkig nog wat andere tips achter de hand. Het pop-up restaurant op Vuurtoreneiland is helaas al uitverkocht (voor hen die wel een plek hebben weten te bemachtigen: lucky bastards!), maar dat mag de pret niet drukken. Want heb je zelf geen buiten, maar wel zin in om buiten te geieten? Meld je dan bij de Friday BBQ van Oldskool, de creatieve broed- (of in dit geval misschien liever braai-)plaats van de Zuidas. Liever echt een beetje verkoeling? Wentel je dan nog eens een keer in onze Tip 10 van beste strandtenten.

Last but not least people: zin om het weekendgevoel nog een dagje te verlengen aanstaande maandag? Ga dan mosselen eten langs de Amstel. Kate Mossel kookt Bij Kees nog op alle maandagen van augustus de schelpjes van de hemel.

Happy weekend en enjoy the sun!

Oldskool BBQ