Restaurant Vermeer Hotelnacht Amsterdam broodje Doner

Het is dit weekend weer tijd voor de Amsterdamse Hotelnacht. Voor de een dé aanleiding om eens echt toerist in eigen stad te spelen en in bed te duiken in een van de 38 hotels die tegen een vriendelijk prijsje hun kamers verkopen. En voor de ander vooral een middag en avondlang plezier, jolijt en vooral borrelen in de bars van deze zaken. Ook jij kunt een duik nemen in de bruisende hotelwereld van Amsterdam. Het enige wat je nodig hebt, is een passe-partout en een hotelkamerreservering, en klaar ben je! Oh ja, en wellicht dat befaamde rolkoffertje, om de totaalbeleving compleet te maken.

Nog even een kort resume waar je met je passe-partout onder meer terecht kunt:

  • Er staat je een “Wild Ride Hotel Night” te wachten op het dakterras van het Doubletree: blijf jij het langste in bed liggen, dan krijg je een gratis overnachting.
  • Normaal gesproken komen wij bij Freddy’s bij voorkeur voor een glas champagne, maar dit weekend kun je hier terecht voor een gloeiendhete kom snert. En een biertje.
  • Grijp je partner bij de kladden en leer alles over de Argentijnse tango in het Conservatorium Hotel tijdens de speedtangoworkshop voor beginners.
  • Ga terug in de tijd, trek je Disco Dolly-pakje aan en ga vooral uit je dak tijdens de 70’s Roller Skate Disco in de Koepelkerk.
  • Chardonnay? Zeg maar Chardonyeah! In het Generator Hotel leer je 1-2-3 alles over deze meest geliefde én meest gehate witte wijn.
  • Snacken op niveau? Dat kan. Bij Restaurant Vermeer liggen de broodjes Döner voor je klaar, met een glas champagne. Voor een goede bodem na al het borrelen.

En zo zijn er nog tientallen andere evenementen. Hoe mijn Hotelnacht eruit gaat zien? Een glaasje bubbels op z’n tijd, wellicht een discomove in de Koepelkerk, een cocktail bij TwentySeven, jeugdsentimenten in het Art’Otel, en de avond aftoppen met inderdaad dat broodje Döner. Om daarna onder de dekens te kruipen in het Hyatt Regency. Dus, waar zie ik jou?

Hotelnacht