RIJKS Amsterdam restaurant kippennacht

I feel like chicken tonight, like chicken tonight! Of moeten we zeggen: like chicken at night?! Misschien wel één van de mooiste events van het jaar komt er namelijk aan. Tenminste, als je net zo van een lekker kippetje houdt als ondergetekende. Ook dit jaar organiseert RIJKS namelijk Kippennacht! Denk Joris achter het spit, heerlijke hennetjes op je bord, magnums wijn die rijkelijk vloeien, de welbekende topservice van dit toprestaurant, en dat een nacht lang, van 20 op 21 augustus. Kippennacht is namelijk het RIJKS nachtspektakel ‘After Dark’, oftewel: een nachtdiner!

Joris Bijdendijk en cornuiten gaan op 20 augustus voor de derde keer laten zien dat ze niet vies zijn van een beetje ‘Haute Spiture’ en rijgen dus in de nachtelijke uren wat hoenders aan het spit. Geloof ons, daar kun je alleen maar je vingers bij aflikken. Aankomsturen: van 9 uur ’s avonds tot 1 uur ’s nachts. En uit de wandelgangen hoorden wij vandaag dat er voor de nachtbrakers onder ons nog een paar plekken vrij zijn. Kosten van dit speciale nachtmenu? Slechts 30 euro per persoon. Schijntje!

Dus zorg dat je er ook als de kippen bij bent en maak die reservering! Dan drinken we samen een glaasje.

>>> Geen culinair nachtdier? Ga dan ‘gewoon’ eens een keertje dineren of lunchen bij het RIJKS. Méér dan de moeite waard!

RIJKS

Museumstraat 2

RIJKS Amsterdam restaurant kippennacht

RIJKS Amsterdam restaurant kippennacht