Sjefietshe cevichebar Jacobsz restaurant Amsterdam

Nog geen plannen voor deze Paasdagen? Naast de weekendtips van gisteren hebben we nog een leuke optie voor je in de aanbieding. Sjefietshé is terug van weggeweest, en wel op een heeeeeeerlijke locatie (niet overdreven). De cevichebar die zo af en toe onverwachts neerstreek in The Hoxton, is dit weekend namelijk te vinden op de eerste verdieping van het geweldige pand van Jacobsz.

Wat kun je verwachten? Lange tafels, en een avond volop ceviche dus, oftewel verschillende visgerechten bereid door zuurgaring. Mét kleine sidedishes, én bijpassende drank ‘pairings’ dankzij de lieve mensen van Jacobsz. Van initiatiefnemer Seger Abels mochten we een tipje van de sluier op te lichten: denk octopus met piment, getaria, ansjovis, chorizo, en roodlof. Kabeljauw met mais (gepoft en gerookt), madame jeanettes, polenta crisp en limoenvocht. Een verrukkelijke roodbaars tartaar gegaard in kombucha, yuzu en mirin met onder meer groene asperges en avocadocrème, en udon noodles on the side. En dan hebben we het nog niet eens over het niet-ceviche dessert gehad van groene appel sorbet en sponge cake.

Ons advies dus: naar Sjefietshé gaan voor ze weer foetsie zijn. Want het beste Paasnieuws dat we je vandaag kunnen geven: er is nog plek. Voor vanavond én morgenavond. Reserveren kan via de Facebookpagina óf door gewoon even een belletje te geven naar onze vrienden bij Jacobsz.

>>> Meer weten over deze heerlijke pop-up? Seger vertelde er afgelopen week alles over in het tweede uur bij Amsterdam FM.

Sjefietshé

Ringdijk 1

Sjefietshe cevichebar Jacobsz restaurant Amsterdam 5

Sjefietshe cevichebar Jacobsz restaurant Amsterdam

Sjefietshe cevichebar Jacobsz restaurant Amsterdam

Sjefietshe cevichebar Jacobsz restaurant Amsterdam